|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wiedziałem, że Li coś kombinuje! No i proszę: szantażowana. Tylko przez kogo?
Biorąc pod uwagę postacie, które już występują, przychodzą mi na myśl: Em i matka Li. Em coś knuje, to pewne, więc dlaczego nie to? Matka Li jest wariatką a nigdy nie wiadomo co takim przyjdzie do głowy. A co do postaci, które jeszcze nie występują, to myślę, że może to być jakiś człowiek Dantego, który ma w tym interes, bo wtedy też pójdzie siedzieć... Odcinek super. Czekam na kolejne.
![]() |
#3 | ||||||
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ok, czekam ![]() Cytat:
![]() Colin z Alią na razie bez zmian, ale obiecuję ci, że to się zmieni ![]() Cytat:
![]() co do Mei, to za niedługo rozwinie się ciekawa sytuacja, ale na razie nic nie zdradzę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie mogę powiedzieć o kogo chodzi, no ale mogę za to powiedzieć, że żadnej nowej postaci nie planuję tu wprowadzać ![]() w końcu jeszcze raptem kilka odcinków i koniec BR nie? ![]() dzięki za komenty i czekam na więcej ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Świetny odcinek, jak zawsze
![]() Napewno specjalnie zrobiłaś taką przerwę, bo zaostrza apetyty ![]() Czekam na dalej, i nie mogę się doczekać.
![]() |
#5 |
|
![]()
Aleś wszystkich zaskoczyła Ty podstępna, niedobra, ruda dziewucho
![]() Tego to się przecież nikt nie spodziewał. Tak wszystkich zwodziłaś i już chyba tylko nieliczni trwali w przekonaniu, że Mei jest jednak dla Marco stworzona. Jak sama wiesz też miałam inne przypuszczania. Element zaskoczenia nawet nie sprawił, że czuję się zawiedziona, wręcz przeciwnie - szykuje się szczęśliwe zakończenie (chociaż pewnie po drodze sporo namieszasz w życiu bohaterów ![]() Bardzo cieszę się, że nie porzuciłaś tego FS ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Nareszcie odcinek!!Już się bałam, że to koniec
![]() Tak, mnie też się wydaje,że Em na 100 procent coś kombinuje ![]() Czekam na rozwój akcji |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
namieszam jeszcze i to bardzo, bardzo dużo ![]() a jeśli chodzi o zakończenie to którejś z par szykuję dobre, a którejś złe :> ogólnie już postanowiłam jak się skończy to FS i niestety lub (stety dla niektórych) zdania nie zmienię ![]() będzie na pewno kilka osób które zechce mnie zlinczować ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() jeśli już chodzi o Em... hmm, mogę tylko zdradzić, że na pewno wszystkich zaskoczę ![]() oj warto poczekać na ten rozwój wydarzeń, bo wyjdzie coś ciekawego ![]() a następny odcinek w nadchodzący poniedziałek (o ile będzie te 16 komentarzy ^^)
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Musi być
![]() No super, warto było czekać ![]() Ciekawe, ciekawe co Em kombinuje, ale sobie moment na przerwanie odcinka znalazłaś ![]() Nie mogę się doczekać na następny odcinek ![]()
![]() |
#9 |
|
![]()
Póki co jest chyba 11 komentarzy + mój i 12.
O Twoim FS dowiedziałam się z konkursu "Zamrożone Irysy". Byłam ciekawa jakie to FS jest tak dobre, że na jego podstawie jest taki ważny konkurs. ****** Pierwsze to co mnie zirytowało, to fakt, że piszesz tak ciekawie i nigdy Ci nie dorównam. Drugi wkurzający element to to, że świrnięta matka Li ma na imię Lidia. Nie wybaczę Ci tego! Następna sprawa przyszła nieco później - mianowicie Chris. Jak można być tak bezdusznym. No i Manuel. Och jak jej nie lubię! Natomiast bardzo podobała mi się postać Dantego(!). Był taki wredny i taki (nie)przystojny. Na screenach miał dziwny nos... Dodawało mu to uroku. **** Jeśli chodzi o powód zerwania Li i Marco: Ja w przeciwieństwie do reszty, na samym początku myślałam o szantażu, a dopiero później o ciąży... Po tej rozmowie Lidii (!) z ojcem Li oczywiście. **** Nie zwracam uwagi na Twoje literówki i interpunkcję. Ważne by mi się podobało. (Tylko BŁAGAM nie strzel jakiejś gafy typu "łuszko"!!!) **** Punktacja: - 10 za Lidię + 5 za Dantego - 1 za Emauel + 10 za Fabułę + 10 za Alię i Colina Czyli: 24/30... Ale dodam jeszcze ze... 6 za moje uzależnienie od FS Więc 30/30 Pozdrawiam, Lidia. Ostatnio edytowane przez Krimii : 14.05.2011 - 12:31 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Miałam napisać komentarz wcześniej, ale nie znalazłam czasu, moje 'jutro' przekształciło sie w 'za kilka dni'.
W sumie to nie wiem kto mnie bardziej irytuje, Mei czy Emmanuel. Najlepiej żeby obie gdzieś tam zmarły, dla Marco zrobisz kobietę idealną... Druga sprawa - fajnie by było, gdyby między Alią i Colinem było coś więcej. ^^ Podobało mi się, a komentarz wyszedł krótki, niestety. No to, życzę tych 16 komentarzy. ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 87 (0 użytkownik(ów) i 87 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|