|
|
Zobacz wyniki ankiety: Któey dodatek do The Sims 2 jest Twoim zdaniem NAJGORSZY? | |||
The Sims 2: Na studiach |
![]() ![]() ![]() ![]() |
78 | 17.89% |
The Sims 2: Nocne życie |
35 | 8.03% |
The Sims 2: Własny Biznes |
77 | 17.66% |
The Sims 2: Zwierzaki |
120 | 27.52% |
The Sims 2: Cztery pory roku |
16 | 3.67% |
The Sims 2: Podróże |
28 | 6.42% |
The Sims 2: Czas wolny |
55 | 12.61% |
The Sims 2 Osiedlowe Życie |
16 | 3.67% |
Akcesoria - Napisz jakie |
11 | 2.52% |
Głosujących: 436. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#111 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Może i WB nie przynosi wielkich dochodów, ale ja lubię zdobywać simami nowe rangi, zatrudniać pracowników i wciskać towar =D
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#112 |
Guest
|
![]()
zdecydowanie własny biznes. nudy.
nie wiem co macie do zwierzaków, całkiem fajna sprawa, tylko do dupy że tak mało karier i awansów można mieć : ( |
![]() |
![]() |
#113 |
Guest
|
![]()
Najmniej przydatny jest dla mnie WB. Rzadko też korzystam z NŻ i Podróży, chociaż te drugie lubię. Obecnie nie mam chwilowo Zwierzaków, a jest mi ich brak. Tak nudno jakoś. CPR są cudowne, więc nie mam co zarzucić. OŻ też niczego sobie. CW nie mam, ale nie zamierzam kupować. Czasu mi szkoda na te hobby. Planuję też kupić NS, bo bardzo mnie zaciekawiły.
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Guest
|
![]()
Według mnie najgorsze są Zwierzaki... tam praktycznie nic się nie zmienia, tylko są zwierzęta, które jak dla mnie są bezużyteczne. Tylko marnuje się czas simów na dawanie jedzenia i zabawę ze zwierzakiem...
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Guest
|
![]()
Dla mnie najgorsze NŻ. Nic ciekawego nie wprowadziło. Lubię zwierzaki. Wg mnie dużo wniosły!- właśnie te zwierzaki.
|
![]() |
![]() |
#116 |
Reputacja: 10
|
![]()
Osiedlowe Życie. Mimo tego, że można mieć własne osiedle, wiele rzeczy pozostało niedopracowane. Jak np. brak możliwości zbudowania własnego osiedla (bez kodów!!!) lub budowanie na powstałym już osiedlu, zmiana czegokolwiek poza domem, gdzie też trzeba wpisywać kody, by cokolwiek zrobić, lub chociażby to, że sąsiedzi włażą do domu naszego sima kiedy im się podoba (zwykli ludzie tak przecież nie robią).
![]() |
![]() |
#117 |
|
![]()
A ja uważam, że najgorszym dodatkiem są zwierzaki... Kiedy je kupowałam to myślałam tak ''No będzie fajnie. Mój sim przyzwyczai się do przyrody!'' ale kiedy zainstalowałam i pograłam to jakoś odechciało mi się obcować z przyrodą :/ szczególnie te psy co kopią dołki wrednie - to jest denerwujące! sim musi non stop po nich sprzątać, a czasem nie może po prostu, bo dziecko, czy praca jest ważniejsze, a kąpanie psa - to po prostu tragedia, cała łazienka jest zachlapana :/
Własnego Biznesu nie mam, więc nie wypowiem się, ale tez słyszałam od koleżanki, że jest gorszy. Na razie rozmyślam nad jego kupnem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
|
![]()
Hmm...najgorszy dodatek?
Jest ich kilka. W prost nie znoszę Czasu wolnego. Grałam kiedyś i wydaje mi się, że wnosi on zaledwie 3, może trochę więcej opcji. Własny biznes znam tylko z opinii innych oraz z zwiastunu, ale nie podoba mi się. Zawiodły mnie podróże. Ceny są jak na biedniejsze rodzinki duże i jeszcze koszty zakwaterowania. A po za tym mało miejsc, atrakcji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
|
![]()
Jak dla mnie najgorszym dodatkiem i najnudniejszym jest WB.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Reputacja: 14
|
![]()
Najgorszy według mnie jest Czas Wolny, bo ten pan Humble czy jakoś tak ciągle przyłazi...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|