![]() |
#92 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja miałam przypadkiem na samym początku mojego grania , to nie wiedziałam , że są taką rzadkością i na nie narzekałam a teraz ich nie mam choć bym chciała ;(
![]() |
#93 |
Guest
|
![]()
Pamiętam,jak mój kolega w moich simsach je przeżywał...Potem sama chciałam mieć,ale niestety nie miałam
|
![]() |
![]() |
#94 |
|
![]()
nom bliźniaki sa dosyć kłopotliwe także staram sie jednak mieć po jednym dziecku najpierw a później kolejne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Guest
|
![]()
Wystarczy zjeść kawałek sernika przed "postaraniem się o dziecko" i już masz bliźniaki. Na pewno działa z dodatkiem "Własny Biznes", ale czy bez niego to nie jestem pewien...
|
![]() |
![]() |
#96 |
Guest
|
![]()
Mi sie teraz udały bliźniaki co wiecej chlopak i dziewczyna wpisalem kod forcetwin czy jakoś tak i dna sie zachowalo polecam kod
|
![]() |
![]() |
#97 |
|
![]()
No i jest jeszcze kod który mi zadziałał:
twinzr2cute on mi zawsze działa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Guest
|
![]()
Ja użyłam kodu na całe miasto...Ale się działo. W każdej rodzinie, pierworody-pierworodni bo blizniaki. Cale milowo obsiane blizniakami...koszmar
|
![]() |
![]() |
#99 |
Guest
|
![]()
Ją nie robię eksperymentów z jedzieniem. Jak chcę bliźniaki, to wpisuje zawsze działający kod forcetwins. Tylko jest mały haczyk. Najczęściej rodzi sie 2 chłopców. Ją tam wole dziewczynki, ale inni moze nie. Hmmm...
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
|
![]()
Mam wszystkie dodatki do Simsów i zapewniam Was, że moja simka przed i po zajściu w ciążę nie zjadła ani razu galaretki, sernika, nie wklepywałam żadnych enterów, a bliźniaki są, i w dodatku chłopczyk z dziewczynką.
Kwestia zbiegu okoliczności, być może te zjedzenie tych rzeczy zwiększa szanse na urodzenie bliźniąt, ale nie jest to na pewno całkowicie od tego uzależnione. =) |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|