Quote:
Originally Posted by rudzielec
Ale siê znêcacie nad tymi biednymi dzieæmi
No ale mo¿e w tym jest jaki¶ sposób 
Tylko pozostaje pytanie... Co bêdzie jak ju¿ ta Bella przyjdzie po to dziecko? Dodaæ do rodziny jej nie mo¿na w ¿aden sposób. Ju¿ próbowa³am nie raz zanim j± wyprowadzi³am z pomoc± simPE i za ka¿dym razem mi znika³a z domu, mimo tego, ¿e zapisa³am grê... Niewa¿ne czy wysz³a za m±¿ za mojego sima, czy by³a jego narzeczon±, kiedy dawa³am opcjê "wprowad¼ siê" ona automatycznie znika³a (ta opcja oczywi¶cie). A kiedy uda³o mi siê j± po¶lubiæ z moim simem, to gdy zapisa³am grê i wysz³am z domku, a potem do niego wesz³am, Belli ju¿ nie by³o. Mimo tego, ¿e mój sim mia³ wszystkie wspomnienia z ni± zwi±zane.
Wiêc wie mo¿e kto¶, co zrobiæ je¶li Æwirówna przyjdzie po to zabite dziecko?
|
Jedynym sposobem aby Bella zosta³a u nas w domu jest ¶ci±gniêcie jej do na za pomoc± przywo³ywacza s±siadów, a potem dodanie jej do parceli za pomoc± edytora drzewa genaologicznego oraz SimPe. Ja przywróci³em j± takim sposobem i nie znika w cale, po wyczytaniu parceli nie zmienia siê w ducha a ni nic, no chyba, ¿e sami pozbawimy j± bycia z bliskimi ...
My¶lê, ¿e w tej sprawie ju¿ chyba nic nie da siê dodaæ, ale warto co¶ zawsze poszukaæ i napisaæ tu na forum ....