![]() |
#972 |
Guest
|
![]()
Czyli nie ma tego kroku naprzód, a szkoda
![]() Ale jest też bardzo możliwe, że twórcy zrobili tak: Boolprop --> Force error --> Delete. I po Belli. Ale nie mam pewności, że po takiej operacji simowie znikają "na zawsze". |
![]() |
![]() |
#973 |
Guest
|
![]()
Mogli jeszcze odłączyć ją boolpropem od rodziny w Miłowie i teraz błąka się po mieście.Raz tak zrobiłam niechcący z klonem Belli,że odłączyłam ją od rodziny i sobie poszła...
|
![]() |
![]() |
#974 |
Reputacja: 10
|
![]()
musieli mieć jakiś sposób. Ale jest jeszcze to, że po drugim wyczytaniu gry Bella to duch.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#975 |
|
![]()
Kurde, czyli usunięcie UFO nic nie dało...
Trzeba jeszcze sprawdzić ten sposób: Boolprop --> Force error --> Delete tak jak mówi Sherlock Przydałoby się jeszcze spróbować wyprowadzić Sima z rodziny i usunąć w skrzyni rodzin. Kiedyś próbowałem na Kasandrze, ale wynikły jakieś nienaturalne błędy dlatego spróbuję jeszcze raz. Jedno jest pewne, twórcy nie zabili Belli bo jej portret jest wciąż kolorowy... |
![]() |
![]() |
![]() |
#976 |
|
![]()
To jest troche pokręcone. No bo jeśli odłączymy Bellę od rodziny, to już nie będzie jej w drzewie genealogicznym. A ona mimo tego, że jest w jakiś sposób odłączona od Ćwirów, to i tak jest w drzewie genealogicznym. To wygląda tak, że twórcy z Belli zrobili NPC i usunęli jej wszystkie wspomnienia. O ile da się zrobić z jakiegoś grywalnego sima NPC... bo z usunięciem wspomnień to nie ma problemu (SimPE).
![]() |
![]() |
#977 |
|
![]()
No więc mam pare informacji:
1)Boolprop --> Force error --> Delete nic nie dało, po powrocie do rodziny Sim znów się tam pojawił 2)Po wyprowadzeniu Sima z rodziny i usunięciu go ze skrzyni rodzin Dalej był w drzewie swoich krewnych. Ale nie dało się go przywrócić poprzez opcję Add neighbor to family, a Bellę się da więc w ten sposób Twórcy na pewno się jej nie pozbyli... 3.To moim zdaniem mały przełom: Rozdzieliłem parę małżonków do różnych parcel mieszkalnych. Wszedłem do Simki i użyłem opcji Give Dead Token, potem zapisałem grę i wszedłem do jej męża. Poprzez opcję Add neighbor to family dodałem ją do rodziny i zapisałem grę. Po ponownym wejściu pisało że owa Simka zmarła na innej parceli! Znajome? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#979 |
|
![]()
Tylko do jakiej parceli dodano Bellę ???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#980 |
|
![]()
No właśnie tu jest różnica... Bo Belli nie ma na żadnej parceli po prostu jest gdzieś w mieście jako nPC. Da się zamienić sima w NPC?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|