![]() |
#34 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie bijcie, ale mi się ten Marco niezbyt podoba...
Z wyglądu znaczy się, bo z charakteru bardzo fajny - dobry i złośliwy - to się fajnie komponuje. Tylko straszny pantoflarz z niego! ![]() Czytałam kiedyś to opowiadanie, ale przerwałam, coś mnie tu ciągnęło, więc dziś właśnie wróciłam i nadrobiłam ![]() I, hm...przeszkadza mi trochę, że akcja wciąż się kręci wokół tego samego. Nie lubię Li Mei. Nie wiem czemu, taką jakąś antypatię czuję do niej po prostu ![]() Ale opisy są bardzo ładne, obrazowe, zdjęcia też świetnie oddają sytuację. Tu pełna profesja ![]() Ogółem - fajnie się czyta, choć cały czas wieje mi tu smutkiem. Za mało bajkowego życia mają no... No, ale jak się skończy znajdą sobie pewnie jakąś porządną willę i będą żyć długo i szczęśliwie. Mam nadzieję ![]() Pomimo powyższych pretensji nie zaprzeczam, że i tak mnie coś popycha do tego tematu, więc czekam na więcej. I niech ten Marco weźmie się w garść, bo ślicznotka nim ewidentnie pomiata! ![]() O i jeszcze jedno, wcześniej Marco miał lepszą fryzurę ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 158 (0 użytkownik(ów) i 158 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|