![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Teraz grałam w Twinbrook ;dd
Bull - Amy urodziła synka i wyszła za mąż za kogoś tam ;dd Baker - ta babka schudła i adoptowała wymarzoną córeczkę. Starszy syn ożenił się z Lolly Racket i ona jest w ciąży. Ten drugi syn jest jeszcze nastolatkiem. Racket - Ten stary po śmierci żony ożenił się z młodszą od siebie Julienne Knack. Urodziła mu córkę Eden. Dennis rozwiódł się z żoną i ożenił się z Galą (ona mieszkała w Sztuce i Miłości). Ona również urodziłą mu córkę, Gayę. Bill ożenił się z taką murzynką, która była tatuażystką. Shark się utopił. Lolly jest z jednym z synów z rodziny Baker. Ciułacze simleonów - mieszkał tam niejaki Juan, który ożenił się z tą Penny (?). Urodziła mu córkę, a potem syna. On następnie zmarł. Hunter - Kat pobrała się ze swoim współlokatorem i urodziła bliźniaczki. Potem się z nim rozwiodła i ożeniła z tym samotnym nauczycielem, który ma dwójkę dzieci. Urodził im się syn. Carlton - zaszła w ciąże z jakimś simem (nie ingerowałam) i urodziła córkę Jane. Podstawiłam jej sima, z którym się hajtnęła i zaszła w ciąże. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|