|
![]() |
#1 | ||
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
Cytat:
Prolog podobał mi się bardziej. Wciąż nie mogę przywyknąć do tego czasu teraźniejszego. Poza tym na razie historia wydaje się być mocno "pomieszana". Nie wiem, czy tak zostanie, ale póki co zapowiada się pomieszanie z poplątaniem. |
||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Na początku wszystko wydaje się poplątane, bez ładu i składu, bo nie ma wytłumaczenia. Spokojnie, w miarę rozwoju akcji będzie się wszystko rozjaśniać.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Wow! To naprawdę ciekawe!
Aż przestałam zwracać uwagę na czas narracji (no może nie do końca...). Już polubiłam Max (mój pies tak się zwie ![]() ![]() "Panno Morris" - śmieszy mnie ten zwrot. Nie wiem...kojarzy mi się z wcześniejszymi wiekami, XVIII, XIX...tamte klimaty ![]() Świetnie się zapowiada, czekam z niecierpliwością. Tylko nie przesadzaj z przerwami między odcinkami aż tak bardzo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Takich właśnie klimatów się spodziewałam, aczkolwiek nie zdziwię się, gdy zaskoczysz nas czymś z zupełnie innej bajki.
Nie będę poganiać z odcinkami, jak będą to będą, ja tego pośpieszaniem nie zmienię, raczej zdenerwuję. Historia mnie zaciekawiła, a postać głównej bohaterki bardzo przypadła do gustu, czekam na dalszy postęp wydarzeń, będę śledzić temat ![]() 10/10
![]() |
#5 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|