|
|
|
|
#1 |
|
Administrator
Reputacja: 15
|
Fajnie, że wysłuchałaś mojej prośby i tłumaczenia są w nawiasach
. Teraz będzie wygodniej .Tam gdzieś napisalaś "po łacińsku" a powinno być "po łacinie" . Swoją drogą ciekawe, że Len zna łacinę, ale to pewnie takie czasy .
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Miley98 dziękuję
![]() Panna Lu uff.. rozpisałaś się ^^ obiecuję, że poprawię błędy ![]() Na pomysł napisania tego odcinka w ten sposób, wpadłam jak miałam zapisane dwie i pół strony w wordzie. Zawsze kiedy piszę, to wpadają mi do głowy różne pomysły, w tym przypadku, akurat to był ten, w którym przedstawiłam niebo w inny sposób niż być powinno ![]() Co do samego demona, to fakt, można się zastanowić czy nie robi z Lena debila i nie pogrywa z nim, no ale jak jest naprawdę to już się dowiecie w kolejnych częściach ![]() Dastina miło mi, że się podoba ![]() muszę jeszcze popracować trochę nad tekstem, bo robię błędy, ale to wszystko małymi kroczkami wskazówki czytelników, już kiedy pisałam swoje romansidło, bardzo mi pomogły, wydaje mi się, że jest lepiej niż na początku ![]() no i zapraszam do Belle Rose po wakacjach ![]() Libby jestem otwarta na sugestie czytelników, skoro tak jest lepiej, to czemu nie? ^^ Len zna łacinę, bo jak napisałam na początku FS (w pierwszym odcinku) od dawna pracuje w Legionie, a w tych czasach "opowiadaniowych" jest to język powszechnie znany wszystkim łowcom demonów ![]() Dzięki za komentarze
|
|
|
|
#3 |
|
|
łał, kolejny odcinek przegapiłam! Ale wreszcie go przeczytałam i jestem na ciebie zła, rudzielcu! Wklej gdzieś moją śliczną Debbie, chociażby tak w bonusie
Proooooooszę :kocie oczy: (:
|
|
|
|
#4 |
|
|
Super , super
Takiego obrotu akcji się nie spodziewałam , fajnie , że tak dużo się dzieje
|
|
|
#5 | |
|
|
pensivelane akurat tak się składa, że mam jej zdjęcie, które nigdzie nie wykorzystałam ^^
proszę ![]() [img]http://i38.************/5f50fl.jpg[/img] Gold_Chocolate czyli umiem jeszcze zaskakiwać? ![]() Libby moja droga, a nie zastanawiałaś się nad tym? ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#6 |
|
Administrator
Reputacja: 15
|
Bo są niesmaczne
. A tak bardziej poważnie, to nie zastanawiałam się nad tym. Za malo informacji na ten temat . Daru jasnowidzenia niestety nie posiadam . Mogę jedynie przypuszczać, że zjadanie ofiar go osłabia .
|
|
|
#7 | |
|
Reputacja: 14
|
Cytat:
![]() Jest dobrze, akcja się rozkręca... Zastanawiam się, w jaki sposób uda im sie wymordować tyle upiorów Ale na pewno coś wymyślisz 10/10 liczbowo
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
chrupek znalazłam coś takiego odnośnie tego o co pytasz
![]() W apokryficznej "Ewangelii Bartłomieja" Belzebub jest władcą piekła. Oczywiście wymagało to ustalenia relacji Belzebuba do Lucyfera, którego uważano przecież błędnie za przywódcę buntu aniołów. Powstawały rozbudowane i skomplikowane hierarchie piekielne. Lucyfera ukazywano jako cesarza piekła, a Belzebuba jako jego zastępcę. Według innych to Belzebub był władcą i albo utożsamiano go z Lucyferem, albo pomijano Lucyfera. Belzebub w III części "Dziadów" A. Mickiewicza, odpędza inne czarty, mówiąc: "Od cara zwierzchność mam!" Tym carem jest właśnie Lucyfer, któremu Belzebub podlega. Waldemar Łysiak w opowiadaniu "Katedra w piekle" uczynił Lucyfera władcą wszystkich piekieł, a Belzebuba władcą piekła na planecie Ziemia, co jest dość oryginalnym pomysłem" więc jak widzisz chrupku drogi różnie się to tłumaczy, może być tak i tak ^^ Libby, bubel-96 - nieee...
|
|
|
|
#9 |
|
|
Ta się jeszcze pyta czy potrafi...
JESZCZE JAK.! <drze się na balkonie>
|
|
|
#10 |
|
|
@rudzielec - Jaka ona śliczna
Uwielbiam ją Taka oryginalna w swojej urodzie. Może się doczekam jakiegoś wątku z Debbie
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|