![]() |
#9 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ćwir:
Kasandra adoptowała córkę Zuzię w wieku szkolnym. Mała ma dobre relacje z Mortimerem, a z matką ma jakieś 20 procent znajomości. Nie robiłam Kasandrze ślubu z Donem, ale zrobię, bo on ją porzuci, a wtedy ona wyjdzie za Dariusza Marzyciela. Przyjemniaczek: Daniel nadal romansuje z Kasią Langerak, a Marysię wylano z polityki i teraz nie pracuje w czasie przychodzenia pokojówki! Siostry wysłałam na studia ze swoimi chłopakami (zrobiłam im fajowskie pokoje w akademikach!). Andżelika studiuje Literaturę, a Liliana Filozofię. Potem napiszę o Biedakach, Kalientkach, Próchnach, Hakach i casanowie Lotario! Biedak: Damiana wysłałam z Andżeliką na studia i studiuje chyba ekonomię. Balbina w ciąży ze Sławkiem, chcę żeby była parą z moim simem Igorem Sparkiem. Kaliente: Dinę wydałam za Mortimera robili już bara-bara. Oczekują na dziecko. Nina mieszka z Donem. Też oczekują dziecka. Próchno: Zaadoptowali kolejną dziewczynkę niemowlę Milenę. Honoriusz umarł ze starości, ale Karolina go wszkrzesiła, ale później był jakis dziwny więc go znowu zabiłam przez muchy. Karolina zmarła ze starości. i Milena trafiła znowu do sierocińca. Hak: Tymi nie grałam, bo to rodzina nudna jak flaki z olejem. Lotario: Do Dona wprowadziła się Nina i robili barabara w domu i w miejscu publicznym. Mam zamiar umówić Dona z moją simką (najładniejszą jaką kiedykolwiek zrobiłam!)Fiorellą Garibaldi, ale nie mogę ni gdzie na niego natrafić. No to tyle. Potem napiszę o Dziwnowie! Ostatnio edytowane przez Cynthia : 05.08.2010 - 10:36 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|