|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dlaczego miałby nie odzyskać pieniędzy? Nikt nikomu nie każe wchodzić na drogę sądową, najlepiej - najpierw skontaktować się ze sprzedawcą. Nie pomoże? Allegro udostępnia spór transakcyjny - http://allegro.pl/guides/guide_dspl....uide=265&tab=0. To powinno rozwiązać sprawę. Jeśli nie pomoże to - http://allegro.pl/country_pages/1/0/.../pok/index.php. Jestem pewna, że policja zainteresuje się osobą sprzedającą pirackie płyty na allegro pisząc, że są oryginalne.
@Miley98 Na zdjęciach są 2 płyty, każda może mieć 8,5 gb. W sumie daje to 16-17 gb danych (na opakowaniu napisane jest 16 gb). Wszystkie dodatki wraz z podstawą ważą 10-14 gb (w zależności od kompresji i innych pierdół), więc sądzę, że na płytach jest wszystko... Tyle, że nieoryginalne.
S.J.Lec Ostatnio edytowane przez lay : 03.08.2010 - 10:43 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Więc: Po otrzymaniu paczki ja wiedziałem że to piraty (nie jestem głupi) od razu dostał maila z informacją że sprzedał piraty i że żądam zwrotu kasy, jak nie to sprawa trafia do ALLEGRO i na POLICJĘ! Pan sprzedawca do mnie zadzwonił i powiedział, że odda kase za gry jak mu je wyślemy
![]() Przy rozmowie telefonicznej zadał mi pytanie, czy kiedykolwiek byłem na Ukrainie i czy wiem jak wyglądają tam płyty oryginalne... Powiedziałem że nie wiem bo nie byłem, ale sam fakt EA taka wielka firma nie pozwoli sobie na braki i na ściemy! No to mi odpowiedział, że to są oryginały z Ukrainy... Teraz pytanie do każdego kto monitoruje ten temat. Czy mogę porobić zrzuty z ekranu i wysłać mu na maila rozmowę z tego forum, oczywiście pozamazuje nicki oraz adres internetowy forum, żebyście mogli całkowicie zachować anonimowość. Bardzo mi zależało na Waszej opinii i na Waszych wypowiedziach, ponieważ jesteście osobami bez stronniczymi w tej sprawie. Jestem zarejestrowany na tym forum od wczoraj, nikogo tutaj nie znam i o właśnie taką opinię mi chodziło... Proszę o odpowiedzi czy mogę wykorzystać te posty które napisaliście. i nie jest to pierwsza aukcja tego użytkownika z The Sims, specjalnie sprawdzałem poprzednie komentarze i same pozytywy co do gry, sprzedawał je również w innych zestawach np. The Sims 2 + 7 dodatków itp. również z Ukrainy-pozytywne komentarze. Ostatnio edytowane przez Festereknh : 03.08.2010 - 12:04 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|