![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Miley98 dziękuję
![]() Panna Lu uff.. rozpisałaś się ^^ obiecuję, że poprawię błędy ![]() Na pomysł napisania tego odcinka w ten sposób, wpadłam jak miałam zapisane dwie i pół strony w wordzie. Zawsze kiedy piszę, to wpadają mi do głowy różne pomysły, w tym przypadku, akurat to był ten, w którym przedstawiłam niebo w inny sposób niż być powinno ![]() Co do samego demona, to fakt, można się zastanowić czy nie robi z Lena debila i nie pogrywa z nim, no ale jak jest naprawdę to już się dowiecie w kolejnych częściach ![]() Dastina miło mi, że się podoba ![]() muszę jeszcze popracować trochę nad tekstem, bo robię błędy, ale to wszystko małymi kroczkami ![]() ![]() no i zapraszam do Belle Rose po wakacjach ![]() Libby jestem otwarta na sugestie czytelników, skoro tak jest lepiej, to czemu nie? ^^ Len zna łacinę, bo jak napisałam na początku FS (w pierwszym odcinku) od dawna pracuje w Legionie, a w tych czasach "opowiadaniowych" jest to język powszechnie znany wszystkim łowcom demonów ![]() Dzięki za komentarze ![]()
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|