|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam pewien problem. Nie umiem zainstalować dodatków z internetu.
![]() ![]() Robiłam wszystko według instrukcji nawet pobrałam ten program TS3InstallHelper i nic. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
To może zacznijmy tak. Poniewaz przelecialam caly ten watek, wychodzi na to, ze jedynym rozwiazaniem, jest wgranie dodatkow i akcesoriow poprzez ten poradnik, co kazdy robil i nikomu to nie dziala (mnie takze nie).
Zadam wiec proste pytanie: Czy ktos z Was ma zainstalowane u siebie dodatki *.package ??? I jezeli tak, to jak mu sie udalo to zrobic? Tak chyba bedzie prosciej, niz 50 razy pisac ten sam problem.... Pozdrawiam, czekam cierpliwie na podpowiedzi ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() Cytat:
1. Ściągasz plik, jeśli jest w .rar albo .zip, to go wypakowujesz 2. Wchodzisz w Program Files -> Electronic Arts -> The Sims 3 (jeśli masz samą podstawę, albo w najnowszy dodatek, jeśli masz dodatki) 3. Wrzucasz do tego folderu plik Resource.cfg, po czym w tym folderze tworzysz folder Mods 4. W folderze Mods tworzysz folder Packages i wrzucasz do niego wszystkie pliki z końcówką .package, nie ruszając ich, nie klikając na nie dwa razy ani nic z tych rzeczy. Łatwiej już nie umiem... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
A ja juz tez nie umiem bardziej okreslic, ze to co pisze w pierwszym poscie, oraz w Twoim powyzszym nie dziala. Przeciez jest oczywiste, ze zrobilam tak jak podpowiadacie - i to juz dwa dni temu.
Od dwoch dni siedze i przekopuje www, w celu znalezienia czegokolwiek jeszcze, jakiejs dodatkowej wskazowki, poniewaz to co pisze w pierwszym poscie, NIE DZIAŁA - jak widac, nie tylko u mnie. Po drugie gram poprzec MACa, aczkolwiek nie wiem czy to ma jakiekolwiek znaczenie. |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() Cytat:
*** Patusiaa: pobierz jakieś włosy ze strony Peggysims3. Tam bodajże w każdej paczce znajduje się ten plik - i co najważniejsze - działa.
![]() Ostatnio edytowane przez ultraviolence : 26.09.2010 - 12:10 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|