Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 10.08.2010, 12:20   #4
Panna Lu
Guest

Domyślnie Odp: W krzywym zwierciadle

Na początek powiem, że jeśli to prolog, to długość mi nie przeszkadza. Natomiast jeśli odcinek - za krótki :c O, i jeszcze od razu ci coś powiem - chyba ładniej by wyglądało, gdyby pomiędzy tekstem, a zdjęciami były nieco większe odstępy. Taka drobna uwaga i tyla. A jak ci się podoba, jak tak jest, to się nie sugeruj - Lu lubi myśleć subiektywnie. ^^

Cytat:
Miała kochających rodziców, którzy zawsze dbali o to by jej niczego nie brakowało, mimo często brakujących pieniędzy.
Powtórzenia - brakowało, brakujących.
Cytat:
Gdy skończyła 16 lat postanowiła pójść do pracy by zacząć odkładać na spełnienie swojego marzenia.
Hm, wydaje mi się, że mamy tu odrobinkę zaburzony ciąg przyczynowo-skutkowy. Poszła do pracy, więc mogła zarabiać pieniądze, więc mogła je oszczędzać. Przynajmniej tak mi się to widzi, ale może się czepiam. :3
Cytat:
Na swoje 19 urodziny oświadczyła rodzicom, że wyjeżdża do Simollywood, spróbować swoich sił w modellingu.
Na urodziny oświadczyć... wydaje mi się, że na urodziny można coś dostać, a oświadczyć w dniu urodzin.
Cytat:
Rodzice nie ukrywali swojego niezadowolenia wynikającego z obaw o swoje jedyne dziecko. Chcieli dla Alice jak najlepiej wiec się zgodzili.
Fajnie by było jakoś to połączyć zgrabniej, na przykład: " Mimo, że rodzice nie kryli niezadowolenia, bojąc się o swoje dziecko, to jednak chcieli, by mogła realizować swe marzenia i się zgodzili".
Cytat:
Po kilku nie udanych castingach, dostała angaż w sesji do jednego z lepszych magazynów o modzie.
Nieudanych.
Cytat:
Może to był właśnie ten moment w którym powinna pójść w inną stronę?
Nie bardzo rozumiem, co to zdanie mówi w tym, konkretnym miejscu. Takie ni w pięść, ni w kalafior wciśnięte.
Cytat:
Alice nie mogła się do patrzeć w jej twarzy żadnych emocji.
Dopatrzeć.
Cytat:
- Chyba dobrze –
Myślnik na końcu nie ma racji bytu. xD

Hm... tak dziwnie piszesz. Nie ma w tym lekkości, brzmi raczej, jak relacja do kroniki szkolnej niż opowiadanie. Trochę szkoda. A i fabuła przewidywalna jest - początkująca modelka odnosi sukcesy, mimo, że nie cały światek mody jest jej przychylny. Chyba, że inaczej przedstawisz to w kolejnych odcinkach.

W każdym razie czekam na dłuższe, dalsze części, o.
  Odpowiedź z Cytatem

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania