Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 11.08.2010, 14:02   #1
Master of Disaster

Reputacja: 26
Domyślnie Odp: Czego wam brakuje/co byście zmienili w Wymarzonych Podróżach?

Udało mi się w końcu zainstalować Wymarzone Podróże i bardzo mi się podobają. Nawiasem mówiąc, oryginalny tytuł dodatku to "World Adventures" czyli - "światowe przygody" - wygląda na to, że jest dla awanturników i poszukiwaczy przygód z samego założenia. Że przetłumaczyli to na polski tak, a nie inaczej, to inna sprawa... To nie są wczasy dla leniuchów. Może zrobią jeszcze jakiś dodatek, stricte "wakacyjny" - kąpiele w morzu, opalanie i leżenie na plaży(to akurat nie dla mnie - nigdy nie lubiłam się smażyć się na słońcu, a odkąd kiedyś spiekłam sobie plecy na odkrytym basenie, unikam opalania w ogóle), i ew. zwiedzanie jakichś zabytków jak typowy turysta. Jak mówię, mnie się dodatek podoba, mam tylko mały problem ze znalezieniem tego topora do rozbijania skał... ale sobie poradzę. Chyba.
Aha, nie byłam jeszcze w Egipcie, więc może tam będę mogła się do czegoś przyczepić
Master of Disaster jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 25.08.2010, 19:18   #2
Saheli019
Guest

Zgadzam sie z resztą. W sumie nie miałam wakacyjnych TS2,ale TS3 troche mnie zawiodło. Owszem zwiedzanie grobowców jest nawet ciekawe,ale brakuje mi podstawowych rzeczy: opalania się,morza, przewodnika,który by oprowadzałpo kraju,no i nie ma co robić z dziećmi. A uz najbardziej denerwuje mnie brak tubylców! We Francji szukałam męża dla mojej Simki i byli tylko żonaci,albo starzy... no i szkoda że nie można się przeprowadzic za granicę...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.08.2010, 12:06   #3
hellraiser
Guest

Brakuje mi, tak jak większości, simowego odpoczynku. Ok, to łażenie po grobowcach jest fajne nawet, ale jak się to przejdzie, to nie ma się praktycznie nic do roboty. A tak, gdyby można było się poopalać na plaży, wykąpać w morzu, polepić zamki z piasku... Zawsze by się coś znalazło. W Dwójce zawsze lubiłem te wypady na wakacje, a w Trójce... no cóż. Jest jak jest.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania