Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 13.08.2010, 14:14   #11
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53
Domyślnie Odp: machine for killing

Aaaaaaaaaaa! Toż to jedne z fajniejszych połączeń - romansidło, czyli to, co Liv lubi najbardziej i dobrze skrojony kryminał. Dla mnie bomba!
Przeczytałam właściwie wszystko od początku (w 1. i 2. odcinku pominęłam opisy - czytałam to kiedyś, jeszcze jako opowiadanie w dziale z twórczością, tylko nie pamiętałam akcji).
Podoba mi się. Z czystym sumieniem. Przed odcinkiem piąty dostrzegałam w tekście jakieś powtórzenia, źle postawione przecinki. Wszystkie części są świetne, mimo błędów. Co prawda motyw FS jest mi znany... Volturia pisze podobnie. Ale nie szkodzi. Jakoś to przetrzymam
Mogłam się spodziewać, że ona namówiła Cię na napisania owej miłosnej sceny. A szczególnie do tego "pójścia na całość" (ah, ta dzisiejsza niewyżyta młodzież!)
Zwykle duża ilość tekstu strasznie mnie męczy, ale jak naprawdę jest co czytać to pół biedy. No i dotarłam do tej ostatniej kropki, na szczęście.
Do zdjęć też nie przyczepię, bo niby do czego? Są pro i tyle.
Sama fabuła... Ciekawa. Jest prosta i zrozumiała. Dobrze opisałaś uczucia, bohaterka ma trafne przemyślenia. Brawa dla Jamesa, że potrafił wytrzymać taką ilość godzin milcząc przy ukochanej... To musiało być naprawdę trudne. Myślałam, że to pobłażliwość, jakieś poczucie wyższości... A tu się okazuje: "Nie nie Livko, to jednak nie to! To coś znacznie fajniejszego!"xD
I co ja Ci mam tu jeszcze napisać?
A, właśnie. Gdzieś tam walnęłaś opis wczesnego poranka! Nie cierpię opisów przyrody, Twój jednak okazał się być barwny, pomysłowy. Urzekłaś mnie tym Ja też tak chcę! (tym bardziej, ze ostatnio stwierdziłam, że moje opisy są nudne i monotonne, ech)
10/10, bo już nic mądrzejszego nie sklecę w tym komentarzu.

A no, i bonusy lolowe xD

@down: Ej, co Ty chcesz? Ja tak robiłam przez przez ponad 2 FS. To wgrywanie na mp4 (w większości , potem na kompa taty i na neta nie było wcale takie złe Problemem było to, że nie zawsze mogłam wejść na forum

Ostatnio edytowane przez Liv : 14.08.2010 - 18:43
Liv jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania