![]() |
#231 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witam, mam pytanie co do aktualizacji. Mam The Sims 3 i WP zaktualizowane do najnowszej wersji czyli 1.14/2.9. Jutro idę kupić karierę i wiem że będę musiał też ją zaktualizować do tego poziomu czyli do 4.2. Czy można skądś pobrać tą łatkę, oprócz z launchera? Mam przenośny internet i już wyczerpałem limit, dla tego będę musiał ją ściągnąć z biblioteki, ale w necie na innych stronach niż oryginalna są tylko łatki w wersji 4.2 i na końcu z cyfrą 1 oraz 17, a do polskiej wersji potrzeba 2, zobaczcie w launcherze wersje gry na ostatnie cyfry to będziecie wiedzieli o co mi chodzi, jeśli nie kojarzycie. Prosiłbym o pomoc.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#232 |
Guest
|
![]()
jestem nowa na tym forum i nie wiem czy to pytanie nie padło ale: jak zostać tatuażystą albo lekarzem?, nie chodzi mi o karierę medyczną, przeczytałam gdzieś coś takiego że lekarz robi szczepionki itp. ale nie wiem gdzie mogę podjąć się takiej profesji.. proszę o pomoc
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Tatuażystą nie da się zostać. Możesz tatuować simów w domu.
Prace jako lekarz podejmujesz w szpitalu. Ta profesja to rozszerzona wersja pracy z podstawowej części gry. Z tą tylko zmianą, że klikając na telefon możesz składać wizyty domowe, przez telefon lub też dostajesz specjalne okazje (np. zaszczepić simów). Sim normalnie chodzi do pracy, rozwija ją jak w podstawie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#234 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() I mam jeszcze jedno pytanie dot. detektywa:jeśli mam misję 'szukaj wskazówek',to co konkretnie mam robić? Jadę w wyznaczone miejsce,przechodzę je wzdłuż i wszerz,przeprowadzam jakieś obserwacje i dalej nic... Jestem już na 9 poz. kariery,a do tej pory tego nie rozgryzłam ![]() |
|
![]() |
![]() |
#235 |
|
![]()
@up najlepiej chyba zacząć jeszcze raz kariere Detektywa.
Jak masz wyznaczony teren to tam masz takie lupy w miejsach których trzeba szukać klikasz tam " Szukaj Wskazówek". Teraz ja Czy jakaś kariera ma wpływ na wzrost warzywek itp.? |
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
@up: nie, a niby dlaczego miała by mieć? Jeśli wykonasz jakieśtam zadania z umiejętności to będzie miało to wpływ.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
|
![]()
Moje pytano.. Mój sim chce prowadzić darmową klinikę. Jak to zrobić? please help!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
|
![]()
Musisz być lekarzem. Podczas pracy masz takie zadnie 'Darmowa klinika badań [..]'. Jak się nie mylę to o to chodzi.
![]() |
#239 |
Guest
|
![]()
dobra, mam simkę-detektywa i mam zadanie zebrać odciski palców w jadalni.
Ale jak mam to zrobic? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
|
![]()
Lupa + blat albo stół
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |