|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
W trybie wolnym ????
Nic na ten temat nie wiem jest cały czas bym czekała . No ale teraz i tak nic nie zrobie bo gram na innym kompie gdzie simsy nie wchodzą tamten będzie musiał jechać do naprawy . A o co chodzi z tym trybem wonym ???? Mam pytania z nie tej ziemi =D !!!! - Zoombie Czy w sims historie można mieć zoombie ??? Jak je zrobić ??? Na necie był pokazany telefon do śmierci z kąd go wziąść ??? Czy jest potrzebny dodatek ??? -Czarownice i czarownikowie Czy to prawda , że można je mieć w sims ośedlowe życie ??? jak je zrobić ??? Czy trzeba mieć jakiś dodatek ???? Czy można dobrze wykorzystać czary ??? -Wielka stopa Jaki ją zrobić ??? W których simsach występuje ???? Czy dodatki są potrzebne ???? Narazie to wszystko !!!!!! A mam jeszcze jedno pytanie czy w historiach można sterować śmiercią ??? I czy jest do tego kod ??? Mam pytania z nie tej ziemi =D !!!! - Zoombie Czy w sims historie można mieć zoombie ??? Jak je zrobić ??? Na necie był pokazany telefon do śmierci z kąd go wziąść ??? Czy jest potrzebny dodatek ??? -Czarownice i czarownikowie Czy to prawda , że można je mieć w sims ośedlowe życie ??? jak je zrobić ??? Czy trzeba mieć jakiś dodatek ???? Czy można dobrze wykorzystać czary ??? -Wielka stopa Jaki ją zrobić ??? W których simsach występuje ???? Czy dodatki są potrzebne ???? Narazie to wszystko !!!!!! A mam jeszcze jedno pytanie czy w historiach można sterować śmiercią ??? I czy jest do tego kod ??? Ostatnio edytowane przez Starlight : 26.10.2010 - 16:10 |
|
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|