|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Vanessa jest śliczna
![]() a jej usta są po prostu boskie! Bardzo podoba mi się również makijaż jej oczu ![]() (i dajcie już spokój z tymi nosami xD czuję się jakbym czytała komentarze pod swoimi wypocinami xD)
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
1.Milten
Mi się bardzo podoba. Świetnie wygląda. Widać że jesteś fanem gothica ja również grałam. 2.Béla Lugosi Nie podoba mi się jego twarz. Ma okropne oczy i usta. 3.Rei Masumi Ładna twarz. Jest bardzo ładna i mi się strasznie podoba ![]() 4.Jane Jest śliczna podoba mi się strasznie. Ma świetną fryzurę. Usta i oczy ma bardzo ładne. Kolor szminki do ust jest bardzo ładny ![]() 5.Shiori Nie podobają mi się jej oczy. Są za małe. 6.Xardas Ma debilną twarz jest za chuda. Ale powiem że jest fajnie zrobiony. 7.Takumi Akimoto Podoba mi się strasznie. Twarz ma chyba trochę za szeroką. I ma debilną twarz i oczy. 8.James Cleant Nie podoba mi się jego oczy i fryzura. 9.Annie Jest średnia nie podoba mi się jej piegi i fryzura. Ale za to ma piękne oczy ta zieleń jest zabójcza. 10.Lucy Ma ładną twarz ale ten rudy kolor jej nie pasuje. 11.Ayame Nie podoba mi się jej kształt twarzy jest straszny. Ale ma bardzo ładną fryzurę. W tych zapiętych włosach wygląda obrzydliwie. 12.Elaine Piegi są brzydkie. Skóra blada jest nie ładna. Włosy jakoś są nie idealne. 13.Shakyor Jest strasznie seksowny. Podoba mi się strasznie ![]() 14.Jeremy Brett Nie podoba mi się strasznie. Twarz ma masakryczną. 15.Diana Jest śliczna bardzo mi się podoba ![]() 16.Grace Ma ładne włosy i ten kolor nawet jest ładny. Piegi mi się nie podobają. Twarz ma bardzo ładną a te usta są cudowne. 17.Diego Nie podoba mi się w tym wcieleniu jest straszny. 18.Nan Twarz jest trochę za wielka. Ale ja lubię duże usta. Ale najbardziej mi się podoba jej fryzura i ten kolor czarno czerwony jest cudowny. I nawet te oczy ma cudowne ![]() 19.Mai Jest za blada i wygląda jak zombi. Fryzura jej nie pasuje. Oczy są nie ładne i nie pasują. Kształt twarzy ma bardzo ładny. 20.Kimberly Jest cudowna wprost idealna ale jednak coś mi się w niej nie podoba oczywiście chodzi o piegi MASAKRA. Na co dzień wygląda jak sierota. W pierwszym wcieleniu jest najlepsza. 21.Katie Była by piękna ale jednak nie jest podoba mi się jej twarz tylko bez jednego szczegółu jej piegów I NA DODATEK BLADEJ SKÓRY. 22.Ingrid Jest ładna ale z daleka wygląda jak by miała zeza. Najładniejszą ma fryzurę podoba mi się strasznie. Czemu prawie każdy twój sim ma piegi to jest masakra. Ostatnio edytowane przez agacarter : 08.08.2011 - 18:25 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|