![]() |
#1101 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
SimPe/InSimenator (edytor drzewa genealogicznego - takie drzewko). Tam sobie ustawiasz dobowlne relacje typu rodzic - dziecko, brat - siostra itd.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1102 |
Reputacja: 16
|
![]()
Ja właśnie tak zrobiłem. Ale dalej jedno dziecko jest tak jakby jednego rodzica, a reszta już obydwu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1103 |
Guest
|
![]()
Mam pytanie- wysłałam swojego sima do siedziby bractwa. Gdzie on teraz jest? Moge go przywrócuc
|
![]() |
![]() |
#1104 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jest w siedzibie bractwa i w każdej chwili możesz go wyprowadzić z bractwa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1105 |
Guest
|
![]()
czy to normalne? zrobiłam bliźniaczki i są na początku 3 roku i u jednej simki mam wszystkie umiejętności na 10 oprócz 2 (charyzme na 4 a technike na 8) a u drugiej simki też tak samo (ale gotowanie na 2 a technika na 5) i czy to jest normalne?
(chodzi o 3 rok na studiach) Ostatnio edytowane przez kotek : 13.09.2010 - 18:18 |
![]() |
![]() |
#1106 |
Reputacja: 11
|
![]()
trochę nie zrozumiałam... Że mają już tak rozwinięte? Ty im rozwinęłaś? Czy mają zaznaczone do rozwinięcia? I na jakich kierunkach są?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1107 |
Reputacja: 16
|
![]()
Może właśnie są na innych kierunkach, przez to rozwijałeś im te umiejętności, które były zaznaczone?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1108 |
Guest
|
![]()
jestem na Akademii klasycznej i tam nie ma bractwa. To było tak : miałam kilku simów na uczelni i jednego z nich wysłałam do bractwa i przyjechała taksówka i go zabrała, a ja nadal grałam z innymi simami na tej parceli. I teraz szukałam wszędzie i nigdzie nie ma mojego sima. Jak go odzyskać?
|
![]() |
![]() |
#1109 |
Guest
|
![]()
hej ja mam pytanie mam bliźniaków i jeden sim zakochał się w innej simce z wzajemnoscią, ile razy każe mu zaproponować wprowadzenie się do ta ikonka na górze znika! co mam robic ? błagam tylko nie mówcia zeby ją przekabacić kodem bo ona i tak sie zachowuje jagby komp nią sterował a ponad to za jakiś czas odchodzi i pojawia się Leave albo Lave (chodzi o to co teraz robi- mam polską wersje) i jeszcze jedno wszystkie maxisowe lludziki zdają na 3-4 a ja che zeby miała 5 dlatego chce zeby ze mna mieszkała
No troche długo mi wyszło mam nadzieje że wszystko zrozymiecie ![]() |
![]() |
![]() |
#1110 |
Reputacja: 10
|
![]()
Problem jest prosty :p Nie można zaproponować mieszkania simowi w akademiku gdzie wszystkie pokoje są zajęte. Możesz, np przeprowadzić się do domu i tam zaproponować wspólne mieszkanie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |