![]() |
#601 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
![]() czy ty nie jesteś przypadkiem lekko zboczona? nie, żebym się czepiał, ale piszesz zbyt sugestywnie... ![]() Podobał mi się odcinek, tylko to że Mei wysłała tego SMSa wydaje mi się za proste jak na ciebie. W sumie to mam kilka podejrzeń co do rozwinięcia wątku, ale nie będę zdradzał ![]() Ocena: 9/10 (uważaj, bo powoli spadasz ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#602 | |||
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() Hah, a miałam zapytać, czy się postawiłaś w miejsce blondyny xD Marco nie pojechał do Mei, bo to kilka godzin drogi ![]() A jak pamiętasz (mam nadzieję, że pamiętasz ![]() ![]() Cytat:
![]() A co do Marco, to nie bez powodu poszedł na ten bankiet, także cierpliwości, mam przypływ weny i będę szybko pisać kolejny odcinek ![]() Cytat:
![]() ale więcej już tu takich "zbyt sugestywnych opisów" nie będzie, także to koniec mojego zboczenia w tym FS ![]() ![]() ![]() ![]() Mówisz, że za proste jak na mnie to wysłanie sms-a przez Mei? może i masz racje ale ja też nic nie powiem ![]() No a co do Marco, to poszedł, bo miał w tym cel. Fakt, że nie było to nic specjalnie szczególnego, ale... swego dopiął ![]() A dziewiątka niedaleko od dziesiątki, więc się nie boję ![]() Dzięki za komentarze ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#603 |
Guest
|
![]()
Dostałam opierdziel na innym forum, że w moim opowiadaniu zabrakło nawilżacza
![]() |
![]() |
![]() |
#604 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
No, no. Alia w końcu dopięła swego
![]() ![]() Miałaś rację, Marco świetnie wygląda ![]() Nie podoba mi się, że Marco poszedł z Emanuelle na bankiet, niezależnie od powodu ![]() Emanuelle nie rozbija związków? Nie wygląda na taką ![]() Nie podoba mi się utrata przytomności Marco... Albo E. mu coś dosypała albo ojciec Mei, bo od paru odcinków mam co do niego złe przeczucia. Nie uważasz, że tatuaże i w dodatku bandaż na widoku na bankiecie dziwnie wyglądają ![]() ![]() Czekam na więcej ![]()
![]() |
#605 |
|
![]()
Odcinek jak zwykle super!
Kiedy nastęny? Czekam na kolejną scenę z panem C. i z panną A. Myślę, że to Emanuelle dosypała jakiegoś proszku do napoju Marco... A odcinek 10/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#606 |
|
![]()
/13 lat, a tu proszę
![]() Ja jestem takim cichym wielbicielem, toteż nie zawsze komentuje. Jakoś mi nie leży nowy wygląda Marco, wcześniej był takim słodkim dzikusem (nie bijcie) ![]() ![]() ![]() + @yaoi fan Co do 'nawilżaczy', to bez porównania... A jednak skomentowałam ;p
![]() |
![]() |
#607 | ||||
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Z tym ramieniem to się sama wkopałam, ale już nie miałam siły tego poprawiać ![]() Nikomu nie podoba się, że Marco poszedł na bankiet, no proszę was kobiety! ![]() Jakie wy jesteście dla niego niedobre ![]() Utrata przytomności była spowodowana czymś co Marco sobie zaplanował ... :> Tak tatuaże wyglądają dziwnie no i bandaż też ![]() ![]() Cytat:
![]() Kolejna scena z państwem C. i A. będzie bardzo okrojona, ale będzie ![]() Co do Emanuelle to powiem wam tylko, że niektórzy zbyt pochopnie ją oceniają ![]() To znaczy, bo nie wiem o co chodzi, za dużo literek od rana wklepałam w klawiaturkę ![]() Cytat:
![]() No tak, Colin wymiata hi hi ^^ A co do sceny z Alią, to mogłaś chociaż napisać czy wyszła dobrze czy źle? ![]() ![]() ![]() Dzięki za komenty wszystkim! ![]() Aczkolwiek ich liczba niebezpiecznie przekroczyła liczbę 600 ![]() chyba musze się napić z tej okazji xDDD
Ostatnio edytowane przez rudzielec : 06.10.2010 - 14:26 |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#608 |
Guest
|
![]()
czyli ciąża murowana, Alia miał być mądrą dziewczynką. Ja bym nie ryzykowała ciąży przy pierwszym kontakcie, i to jeszcze z facetem, którego prawie nie znam i który mógłby być moim ojcem >.< oft.
Przepraszam zą tę irytację, tak mnie jakoś poniosło -.- Ostatnio edytowane przez Liv : 08.10.2010 - 18:02 Powód: edit? |
![]() |
![]() |
#609 |
Guest
|
![]()
Nie pij bo się zapijesz jak kiedyś Marco i nie napiszesz następnego odcinka
![]() Co do przesłania postaci - to po proszę samą Li-Mei jak Marca nie :p A Alię i Colina można też ![]() |
![]() |
![]() |
#610 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
![]() Takiej odpowiedzi się spodziewałem ![]() I pamiętaj że prawie robi wielką różnicę ![]() Czekam na odcinek ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 73 (0 użytkownik(ów) i 73 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|