|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Jin, Jin.
Wybacz, ale zjadę tą pracę. Oglądając ten projekt nie chciałam oglądać nieba z liśćmi drzew. Takie rzeczy dawaj do swojego tematu ze zdjęciami a nie do domu, gdzie chcemy ocenić dom, a nie liście drzew. Niektóre zdjęcia domu też są co najmniej dziwne, takie od dołu. No i błagam. Daj sobie spokój z tym przerabianiem zdjęć, bo nic przez nie nie widać i nie wiem co mam ocenić jak praktycznie nic nie widzę. Do tego jak robisz prezentację to postaraj się by nie było takich błędów jak brudne ubrania w ganku. W kuchni nie podoba mi się ta tapeta. Właśnie patrze i w salonie też są brudne ubrania, no halo! Połowy łazienki przez te zdjęcia nie mogę ocenić a jedyne zdjęcie jakie wyszło ładnie ukazuję tylko jej minusy. Salon jest bardzo zimny i surowy, mógłbyś dodać tam więcej pierdółek które nadały by temu wszystkiemu życia, a komin nic a nic nie pasuje. No i to niebieskie coś w łazience, nic a nic nie pasuje. Najbardziej podoba mi się pokój rodziców.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Przez to, że w tym domu jest niemowlak, wszędzie są brudne ubrania, a oprócz tego, co robili na zdjęciach, nic nie robili -.- w salonie nie ma ubrań, to jest STÓŁ
Wracając do twojej wypowiedzi, nie musisz mnie przepraszać to twoje zdanie i nie mam prawa go potępiać, mówisz tak jak myślisz tj. piszesz jak myślisz Btw. przerabiam zdjęcia bo strasznie chcę uzyskać podobny efekt jak projekt 138 takiego kogoś na sims2design(to chyba nie jest reklama ?)
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|