|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Artek - ten telewizor otrzymuje się jako osobistość (albo jakiś podobny
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Aha to dzięki .Mnie udało się dostać tylko samochód taki podobny do Bugatti
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
a w czym problem,aby wpisać kod buydebug on i w zakładce ? kupić owy telewizor albo można pobrać tego moda,który odblokowuje nagrody osobistości http://www.modthesims.info/download.php?t=425363
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
ilona kocham Cię za tego linka
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
proszę Cie bardzo,a tutaj trochę zdjęć z życia mojej gwiazdy,znanego reżysera i imprezowicza
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tutaj w ciąży...dziecko nie żyje ![]() ![]() ![]() pokochałam muzykowanie,ale bez zakładania zespołu,wystarczy gdzieś w miejscu publicznym zacząć muzykować,a potem albo kliknąć na innych simow albo na instrument i wybrać opcje dołącz do muzykowania,tutaj 8 simowa orkiestra ![]() a tutaj ten bez butów,to chyba jakiś początkujący muzyk ![]() a tutaj wybryk natury...3 popularne miejsca jednego wieczoru ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 16
|
![]()
Ja teraz tylko czasami gram Sue, bo gra gdy nią gram tnie się niemiłosiernie.
![]() Sue zrobi dwa kroki, gra się zacina. Kolejne dwa kroki, znowu. Ugh!1! Tutaj Ashton smakuje wnętrza kufra na zabawki. ![]() ![]() Jak już pisałem, Sue ma romans z Bertramem. ![]() ![]() Kocha go, ale czasami ją i mnie denerwuje. Ashton płacze, bo jest zmęczony. Chciałem sprawdzić czy lokaj naprawdę zajmie się dzieckiem, więc tym razem Sue została przy ćwiczeniu robieniu drinków. No i oczywiście Bertram miał dziecko daleko w poważaniu. Wypił wszystkie cztery drinki i łaskawie poszedł do dziecka, żeby je potrzymać na rękach i wkurzać się, że płacze. Dopiero potem położył je do kojca. ![]() ![]() ![]() No i oczywiście znowu narzekam na niemożliwość kąpania się nago w obecności małego dziecka. Echh. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
z tym zacinaniem się też tak mam,odkąd odpicowałam chałupę moim wampirkom.
mam grać w starterach,żeby gra się nie "ścinała"? to denerwujące,kiedy się ma takiego dobrego kompa jak ja... |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
*Ilona*-teoja Simka jest słodziutka. A co zrobiłaś z dzieckiem?
Ten kto sądzi,że w Simsach nie można zajść w ciąże przypadkiem jest w błędzie. Otóż w małżeństwie Esmeraldy i Xaviera powiało trochę chłodem gdyż Xavier ostatnimi czasy pochłąnięty był grą w piłkę nożną i rozpieszcaniem małej Antoniny. Dlatego by trochę podreperować ich związek częsciej kazałam im BB. Między czasie stwożyłam nową rodzinkę-przyszłych mężów dla moich dziewczynek i zaczełam grać nimi. Po jakimś czasiem wracam do rodziny Shmit,a tam...Esmeralda w ciąży(!!!!!!!)Byłam nieżle zaskoczona i wkurzona bo nie chciałam mieć więcej dzieci,ale trudno. Esmeralda zaczeła rodzić,wysłałam ją do zpitala a tu kolejny zaskok-bliżniaki!! Chłopiec i dziewczynka. Mysle Ok,niech bedzie. Nadałam imiona,dodałam cechy. Rodzice wracają....ale bez dzieci. Patrze w drzewo-dzieci brak. ????? Kosmici uprowadzili czy jak? Ktoś mi to wytłumaczy??? Dobra,żeby nie było offa to wrzuce kilka zdjęć: Oto Antonina i jej starsza siostra Haila Li ![]() Tu dziewczynki z osobna ![]() ![]() Xavier kocha Antonine nad życie,chyba dlatego,że jest tak do niego podobna. ![]() I niespodzianka bo kto powiedział,że po kilku ciążach nie można wyglądać sexi? ![]() ![]() -Uła uła,ale zemnie ostra dziunia ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Saheli019 po prostu umarła bardzo wcześnie :-)
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|