![]() |
#132 |
Reputacja: 10
|
![]()
a jak usunac albo pozmywac pizze ktorej nie widac, a slychac latajace nad nia muchy?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
|
![]()
beata18ns, może pomogłaby opcja "Sprzątaj wszystko", gdyby jeden z Simów miał cechę Schludny (można na chwilę zmienić kodem)?
A sprawdzałaś, czy można sprzedać blat, na którym ona teoretycznie jest, czy pokazuje się, że leży na nim jakiś obiekt? |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
|
![]()
Do wczoraj wszystko było ok, fakt, wpisalam testingcheats, no i dzisiaj nie mam bramkarzy ani barmanów, tzn barmani są, ale niewidzialni! A w klubach nikogo i na dodatek w gazetach nie ma nic i miejscówce i na mapie ciagle zaznaczona jest jedna. No o co kaman?!
![]()
![]() |
#135 |
|
![]()
beata18ns ja miewałam podobnie z łóżkiem. Był i go nagle nie było. Pomagało kupienie nowego i postawienie goobok, a potem sprzedanie i znów tryb życia. Spróbuj sprzedać blat czy coś na którym pizza leży lub kupić obok nowy mebel.
Wybaczcie, że post pod postem!
![]() |
#136 |
|
![]()
Ja kiedyś miałam taki błąd, że nie było widać jednej z szafek kuchennych i jak chciałam sprzedać to tak jakby tam nic nie było, a jak chciałam postawić nową to też się nie dało. Dopiero moveobjects pomogło.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
|
![]()
Czasami kody ratują sytuację.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Guest
|
![]()
Czemu nie ma opcji tańca imprezowego ? to zlaezy od cech sima ? bo widziałem na filmiku tutaj ze tylko 2 głowne simki tanczyły tak a reszta normalnie
|
![]() |
![]() |
#139 |
|
![]()
Czy może ktoś mi pomóc z moim problemem? Nie ma nikogo w barach, dyskotekach itp. Barmani i bramkarze są niewidzialni i w gazetach nic nie piszą o miejscówkach! Przez to ta gra nie ma sensu! Pomocy!
![]() |
#140 |
|
![]()
molly_k masz tak od samego początku?
to, że nie ma Simów to się zdarza, ale to, że brak barmana czy bramkarza i info w gazecie to dziwne. Chyba czeka Cię reinstalka. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|