![]() |
#281 |
Guest
|
![]()
anie_1981, a jest konieczne zarejestrowanie samozatrudnienia jako Zespół? I czy na te zlecenia, wpływałoby na to, że tak "skaczę" po rodzinach? Bo ja u Sima mojej Simki siedziałem ze 2 tygodnie simowe, a zlecenia nie dostawał... I już nie dostanie, bo pod moją nieobecność zdechł z pragnienia...
|
![]() |
|
![]() |
#282 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie wiem czy trzeba mieć samozatrudnienie, ale wydaje mi się że tak. Mogę się jednak mylić.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Guest
|
![]()
Czesc, otoz mam ten problem, ze zbudowalam wlasny klub, a z glosnikow nasciennych slychac jedynie muzyke klasyczna, nie ma zadnej interakcji aby to zmienic. Przeszukalam forum i ktos napisal, aby nacisnac shift + ctrl i wybrac opcje 'szalej do' - niestety u mnie po nacisnieciu niczego takiego nie ma. Moze ktos mial ten problem i sobie z nim poradzil? Bo probowalam juz doslownie wszystkiego. ;/
|
![]() |
![]() |
#284 |
Guest
|
![]()
wpisz kod testingcheatsenabled true i z wciśniętym shift kliknij na podłogę,po czym wybierz opcje kupuj lub buduj tutaj,a teraz najedz myszka na głośniki i wciśnij ctrl i shift,będzie opcja zmiany muzyki
|
![]() |
![]() |
#285 |
|
![]()
Ostatnio ściągałam sporą ilość dodatków (nie modów bo mi nie działają) ni czy przez to ruchy simów stały się mniej płynne? W normalnym czasi ruszają się jak roboty
![]() ![]()
![]() |
#286 |
Reputacja: 15
|
![]()
jestem pewny, że to wina ściągniętych dodatków
![]() ![]()
![]() |
#287 |
|
![]()
Potwierdziłeś moje obawy
![]() Bardzo chcę je zatrzymać i zmniejszyłam ustawienia, ale dalej się tną. Zdarza sie że po chwili grania chodzą normalnie. Żyją swym życiem ![]()
![]() |
#288 |
|
![]()
Ja mam mnóstwo dodatków z neta i najwyższe ustawienia grafiki. Gra mi się nie tnie i chodzi bardzo płynnie, ale tnie mi się delikatnie od 1 do 2 w nocy, nie wiem dlaczego akurat wtedy. Może wtedy gra generuje duchy na cmentarzu i w domach Simów. To i tak by było dziwne, bo mam moda na wyłączenie duchów. Od bardzo, bardzo dawna żadnego nie widziałam. Nie lubię takich okultystycznych stworów. Duchy, wampiry, zombiaki...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
|
![]()
molly, a nie masz w tle włączonych jakiś programów typu: gg, ares, lub nawet odtwarzacz muzyki? Może przez to zużycie procesora jest większe i gra Ci się wiesza?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
|
![]()
Nic zupełnie nie mam włączonego, a zmiana ustawień niczego nie zmienia. Lapka mam dobrego, nowego, więc nie wiem o co chodzi. Nawet na starym kompie się tak nie robiło. Nie jest to uciążliwe, ale trochę głupio patrzeć na robo-simy
![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|