|
|
|
|
#1 |
|
Administrator
Reputacja: 15
|
Strasznie krótko...
![]() Tania ślicznie wygląda na tym zbiorowym zdjęciu .Nie wiem, co Ci tu jeszcze napisać, bo właściwie nic się nie działo . Czekam na więcej .
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Niby krótki odcinek ale strasznie długi przedział czasu w nim zawarłaś O.o
Mi się wydaje czy Tania ma pomalowane na biało paznokcie? ![]() Ta dziewczyna obok niej na drugim zdjęciu - chyba druhna tak podejrzewam - ma śliczną sukienkę
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
W ostatnim odcinku bardzo szybko leci czas. No cóż fotostory niezbyt mi się podoba ale może być. Bardzo fajne zdjęcie te pierwsze.
|
|
|
|
#4 |
|
Reputacja: 10
|
Co za zbieg okoliczności
mój brat ma 22 stycznia urodziny.Odcinek fajny, ale krótki (jak wspomniano we wcześniejszych komentarzach). Strasznie mi się podobały zdjęcia, a Tania wyglądała ślicznie ![]() Nie mogę się doczekać następnych odcinków
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 26
|
A mnie FS bardzo się podoba. Odżywają wspomnienia...
Nawiasem mówiąc - ponieważ kiedyś wypominano Liv, że Tania i Wiktor za szybko się pobrali - moi rodzice też pobrali się po roku. I są małżeństwem od hoo-o-ooo! A może i dłużej... Nie powiem, ile lat, wspomnę tylko, że ślub brali jeszcze za PRL-u.A tak do rzeczy - oczywiście, wiem, jak to się potoczy, ale i tak zamierzam czytać. Pamiętam AND, bardzo je lubiłam... i lubię, bo ostatnio, dla odświeżenia pamięci przeczytałam je jeszcze raz. No i zdjęcia są naprawdę dobre. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Administrator
|
Cytat:
.Moi Rodzice pobrali się po dwóch, czy trzech miesiącach znajomości .
|
|
|
|
#7 |
|
Reputacja: 14
|
Ciekawe jak mam nazywać to fs: AND 4 raczej nie pasuje
![]() Może AND 1.2? ![]() Odcinek za krótki. Co do tych ram czasowych - przez ten czas nic ciekawego się nie działo, więc nie mam zastrzeżeń. -1 za "krótkość" zostaje 9/10
|
|
|
|
|
|
#8 | ||
|
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
Cytat:
![]() Cytat:
AND4 zostawię sobie na następne FS, o ile takowe powstanie =p Kolejny odcinek jutro albo pojutrze, bo strasznie krótki i brak w nim akcji (dopiero od 6 odcinka będzie się działo), a komentarzy jak na jeden dzień jest zadowalająco dużo Oczywiście za nie dziękuję!
|
||
|
|
|
|
|
#9 |
|
Reputacja: 12
|
Wiesz czego mi tu brakuje? - Dialogu.
Odcinek jest bardzo ładnie i płynnie napisany, ale lepiej wczułabym się w akcję, gdybyś wstawiła dialog, choćby przy składaniu życzeń. Albo żeby na weselu ktoś przemówienie zrobił... w każdym razie coś w tym rodzaju ^^ Jedno zdjęcie z wesela też by nie zaszkodziło... już widzę (oczami wyobraźni oczywiście) pierwszy taniec państwa młodych... ^^ Chociaż z drugiej strony od czego ma się wyobraźnię, nie? Mam nadzieję, że dotrzymasz obietnicy i kolejny odcinek pojawi się najpóźniej pojutrze ^^
|
|
|
|
#10 |
|
|
Przed chwilą zostałem brutalnie uświadomiony, jak bardzo marny jest mój żywot bez "Marzenia jutra" i regularnych komentarzy, więc wolę dłużej już nie zwlekać
![]() Liv edit: psujesz mi reputację! :< Co do odcinka: faktycznie krótki Jak ktoś to już napisał, brakuje dialogów, jakiegoś romantycznego "tak" i dokładniejszego opisu ceremonii, jak nakładają sobie pierścionki. A tak, jedno z ważniejszych (o ile nie najważniejsze wydarzenie) potraktowałaś naprawdę po macoszemu I jeszcze ten przeskok w czasie pod koniec odcinka- rozumiem, że nic się wtedy specjalnego nie działo- ale mogłaś to wykorzystać na opis wielkiej miłości i rozkwitu małżeństwa Tani i Wiktora ![]() pozdrawiam
Evil is a Point of View Ostatnio edytowane przez Liv : 30.12.2010 - 16:27 |
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|