Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 1: Zdjęcia z gry

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 29.11.2010, 13:44   #4
Brutus

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Dom M.Cyrus

Bryła jest taka sobie. Dodałbym piętro. Rozkład pomieszczeń jest za skomplikowany. Ten płotek przed domem jest dość 'wieśniacki', ale może o taki efekt Ci chodziło. Już mógłby być ten czarny. Te kwiaty przed domem bym wyrzucił i zamienił na krzewy róż. Te za 100$ w roślinach. Przydałby się chodnik do domu. 5/10

Łazienka jest za ciasna i za niebieska. Lepiej byłoby tam dać jakieś jasne kafelki o prostych wzorach. Jak by się weszło do tej łazienki, to od razu skupiłoby się wzrok na podłodze, a nie o to chodzi prawda? Ten zielony dywanik przed prysznicem jest straszny. 6/10

Co do sypialni to mam takie fajne powiedzenie: "Każde krzesło z innej parafii", czyli każda rzecz wygląda inaczej, nic do siebie nie pasuje.No może tylko ten kwiat i przeszklona szafka. Nie wystarczy, że dwie rzeczy są żółte, aby do siebie. Często można znaleźć w internecie całe komplety, a maxis tez takie ma. Trzeba tylko je wykorzystać. 7/10

Kuchnia mi się nie podoba. Źle dobrane meble, dziwna podłoga. Ten bambusowy stół nijak pasuje do reszty, a ta tablica ze zdjęciami pasuje tam jak wół do karety. Ewentualnie takie coś do gabinetu, ale jak najbardziej wskazane do studia. Ten zielony stół i krzesła, to raczej do parku. 4/10

Kołodomki - czy nie lepiej byłoby zrobić zwykły, porządny ogród, a nie jakieś dziwaczne kołodomki? Są one dość puste i skromne, a w pierwszym krzesło znajduje się w skrzynce na kwiaty. 3/10

Salon to rozpacz. Różowy dywan i pomarańczowe ściany? Przy tej grze masz najtańsze i najbrzydsze krzesła. Nowoczesna szafka RTV i klasyczne biblioteczka (podoba mi się ta biblioteczka, chciałbym link). 5/10

Szopa mi się podoba, chociaż nie przypomina szopy. 9/10

39/70, czyli trochę ponad połowa.
Brutus jest offline  

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania