![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Szczerze powiedziawszy, to zawiodłam się bardzo na kolejnym żenującym dodatku do trójki i powoli dochodzę do wniosku, że dwójka była znacznie lepsza.
Mój komputer bez problemu obsługuje i grafikę i wielkość gry - także winda jeździ szybko, nie zacina się, fakt w klubach ludzi mało - ale tu nie mam zbyt doświadczenia, bo grałam tylko 1,5 godziny i już mi się odechciało grać. Może aktualizacja coś pozmienia - ale zainstaluję ją dopiero jak powstanie nowy dodatek - bo na ten dodatek na pewno nie wydam nawet złotówki. Ktoś wcześniej napisał, że apartamenty wyglądają jak grobowce - i to jest najtrafniejsze określenie. Kto chciałby w takiej ciemnicy mieszkać - a poza tym oczy się męczą od patrzenia na tę głupią czerń. Tak naprawdę ten dodatek nie wprowadza nowości! W dwójce apartamenty były rozwiązane znacznie lepiej. Tutaj miasto samo w sobie przytłaczające, ciemne, fakt Nowy Jork wygląda podobnie, a właściwie miasto przypomina Long Island. Spodziewałam się nowych, ciekawych rozwiązań - a tu jeśli są nowe, to żenujące - jeśli są na bazie dwójki, to nie dorastają dwójce do pięt. Myślę, że specjalnie tworzą błędy, żeby ci, którzy korzystają z nieorginalnych simsów, nie mogli sobie pograć. Bo łatka jest możliwa do instalacji tylko po pierwszym uruchomieniu gry. Nie powiem - mądrze. Ale wystarczy pograć godzinę, by wiedzieć, że dodatek ten jest chybiony. EA spada na psy. Ocena surowa - ale w moim odczuciu prawdziwa. No ale z drugiej strony, bez tego dodatku? Też nie bardzo, chociaż ja się spokojnie bez niego obejdę. |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|