|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Pinezka, to drzewo genealogiczne, to jeszcze nic... Ja miałam kiedyś zapis simsów 3 przez ładnych parę miechów. Był rozpoczęty na łacie 1.4, jeszcze przed jakimkolwiek dodatkiem. I dociągnął aż do Nowoczesnego Apartamentu, albo nawet dalej, już nie pamiętam. Nadal bym go miała, bo działał, ale wlókł się niemiłosiernie i z żalem
się go pozbyłam. Tam miałam chyba z 15 pokoleń, ale grałam tylko rodzinami EA i ludźmi wygenerowanymi przez grę. Ja mam teraz dwa zapisy. W Bridgeport mam rodzinę Bard, no i wiadomo, zapis powstał na PZ. Na drugim zapisie mam Sunset Valley i tez parę pokoleń, ale nie aż tyle co kiedyś. Ale to osobne foto story. Tam też jak w starym zapisie gram tylko rodzinami EA i takimi utworzonymi przez grę.
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
Też miałam kiedyś wielopokoleniową simową rodzinę. Niestety później byłam zmuszona do zrobienia formata dysku. W prawdzie przeniosłam mój zapis na pendrive'a, ALE .. Podłączam go często do szkolnych kompów i cóż.. on też złapał wirusa. Musiałam go również sformatować. Strasznie lubiłam ten zapis. Od niecałego tygodnia przeprosiłam się z simsami, zainstalowałam również nowiutki dodatek i zaczynam dopiero tworzyć pokolenia
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
|
Cytat:
|