|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
ale ja jej nie farbowałam włosów
![]() Shelli na 1 słit foci na nk wygląda jakby nos dmuchała, lub kichała właśnie ;d ale to jak ? nie widziała go z przynajmniej 10 lat, a tu nagle się pojawia i 'wyjdziesz za mnie?' 'oł jes ! myślałam, że już nigdy nie zapytasz ! ' ? ![]() Dobra, dalsza część mej jakże pięknej, cudownej i interesującej rodzinki. Sasha zaczęła spotykać się z pięknym, ciemnowłosym Dereckiem. Było im cudownie. Dereck się wprowadził, a po jakimś czasie się oświadczył. Lucy polubiła tatę, którego nigdy wcześniej nie miała, kochała się z nim bawić. Dereckowi nie przeszkadzało też to, że nagle został ojcem, i że jest z kobietą, która ma adoptowane dziecko. Pokochał małą z wzajemnością. Sasha wiedziała, że on jest starszy, ale nie sądziła, że aż tak... 3 dni przed ślubem Dereck zmarł śmiercią naturalną. Sasha zamówiła opiekunkę i wyszła do klubu. Zaczęła pić i imprezować, żeby zapomnieć o Derecku. Kupiła za dużo drinków i miała za mało pieniędzy. Po Lucy przyjechał pracownik opieki społecznej i ją zabrał. Sasha po jakimś czasie się uspokoiła i znalazła kolejną miłość swojego życia - Nie Pamiętam Jego Imienia ![]() ![]() ![]() Żyli tak w sielance, aż w końcu... Bardziej się rozpisałam ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|