![]() |
#51 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Od zielonego koloru mi odbiło, przyznaję się bez bicia.
Staram się z tym walczyć, tylko, niestety, efekty nie są zbytnio widoczne (+zdaję sobie sprawę, że choćbym nie wiem co dobrego robiła, dla niektórych będę zawsze tą "najgorszą"). A może to po prostu dumna z tego, że mogę dla forum zrobić trochę więcej niż inni? Wiadomo, społeczność tworzą wszyscy, mają wkład w jej rozwój przez pisanie postów czy chociażby samo przeglądanie tematów. Ja, oprócz tego, dodatkowo jeszcze pilnuję porządku i od czasu do czasu przeprowadzę MTU do TS2. I naprawdę jestem dumna z tego, że mogę robić, to, co lubię ![]() Staram się być wyrozumiała. Staram się być w porządku i odpuszczać od czasu do czasu. Ale miło by było, gdybym dostała to samo od Was ![]() Gingers się podlizuje? Wow, pierwsze słyszę! ![]() Co do reszty załogi, cieszy mnie, że macie taką dobrą opinię o nich ![]() ![]() Btw, zdaje się, że od dobrych kilku lat wszyscy modzi mają tą funkcję "po znajomości" i w najbliższym czasie to nie ulegnie zmianie. |
![]() |
|
![]() |
#52 |
Reputacja: 14
|
![]()
ja też dostałem od Liv dwa warny, ale skoro je dostałem to zasłużyłem.i wcale nie czuje do niej niechęci, wręcz przeciwnie,to do niej zawsze zawracam sie o pomoc,nie tylko w sprawach "moderatorskich" ale ogólnie forumowych
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
#54 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i nie pierodlcie,że Livci się przewróciło w głowie,bo jakby tak było,to by już dawno ode mnie dostała ochrzanto. (już Gingersowi bliżej do tego,ale póki co,jeszcze nie dostał sodówki) ekipa wykonuje dobrą robotę (chociaż czasami w sytuacji nagłej modka można że świecą szukać,a się go nie znajdzie),ale inna sprawa,że nasze forum nie ma problemów ze spamerami czy botami. i stał się cud - dopuścili niedawno do kawałka tortu nowych ludzi,więc wiecie...zawsze jakiś znak postępu! najlepiej swoją robotę robi Bjork.bez wielkich przyjaźni forumowych,podlizywania się,przeżywania czyichś błędów.jest profesjonalna,a zarazem sympatyczna. Trauma zachowuje się podobnie,więc też na plus. Ilona się dopiero uczy,ale daje sobie całkiem dobrze radę. wydaje mi się,że w ekipie to kobiety są mocniejszą stroną ![]() chociaż...Kowalino,mimo wszystko,zawsze jest tym "rodzynkiem". Ostatnio edytowane przez Chryzantem Złocisty : 16.01.2011 - 15:36 |
||
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
Dobra zakończmy tą dyskusję na temat Liv, jest jaka jest, trudno.
A do dyskusji ze strony 4. Panel jest tam trudny, szczególnie zakładka z prefixami i Konfiguracją |
![]() |
#56 | |
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
Co do Gingersa, nie ja napisałem ten post o podlizywaniu się ale w jakimś stopniu się z nim zgadzam. Może nie podlizuje się ale uważam że nie powinien zostać modem, ponieważ jest więcej bardziej "wartościowych" osób które mogły by być modami, i nie mówię u o sobie chociaż pewnie tak pomyślicie ale na przykład aniołek która zawsze pomaga w dziale "gdzie mogę to znaleźć ?" a gingers nie robił nic dla forum, bynajmniej nie widać tego ![]() Co do Liv to nie wiem co o tym myśleć, dla mnie była pomocna i ja jestem jej wdzięczny, no i ludzie błagam was komentarze typu : Nie bo dała mi bana/warna są głupie, trzeba było pomyśleć przed zrobieniem czegoś, bo liv nie daje banów 'od tak' tylko na jakiejś podstawie (wiem bo sam dostałem od niej ostrzeżenie) ^^
![]() |
#57 |
Guest
|
![]()
Nie tylko aniołek
![]() |
![]() |
#58 |
Reputacja: 12
|
![]()