![]() |
#2 | |
Reputacja: 10
|
![]()
HM. Nieco krótko szczerze mówiąc, jak nawet na prolog. Mimo że tekst nie długi to wkradło się parę błędów, ale oczywiście nigdy nie chce mi sie ich wymieniać
![]() Cytat:
Nie wiem również, czy przypadkiem nie pomyliły Ci się stulecia. Lata 20ste minionego wieku? O ile się nie mylę plan zdjęciowy stylizowany jest na miarę średniowiecza ( tak jak i styl samego FS), zresztą wampiry siłą rzeczy kojarzą się ze średniowieczem ( może i lata 20ste, ale wieku XIV lub XV!). Mam nadzieję, że to jakoś wyjaśnisz, bo dla mnie to trochę chaotyczne. Lata 20ste wyglądały z grubsza inaczej w Polsce jak i w Europie. Czekam więc na dwa słowa chociażby na ten temat. Byłabym zapomniała - dymki, kryształki na zdjęciach - z reguły należy tego unikać. Jednak to jeszcze pikuś przy takim rzucie jak na zdjęciu drugim, gdzie widać ściany. >.< Przypatrz się niektórym FS, w dobrych nie ma tym podobnych zdjęć. Muszą one wyglądać naturalnie, na tyle na ile to możliwe i pozwala nam gra, a na to z pewnością nam pozwala, by nie robić zdjęć ze ścianami, dymkami i kryształkami! Zapamiętaj. Jak mówiłam - na razie krótko, jeszcze nie wiemy o co chodzi, jest nawet OK choć szału nie ma, możliwe, że zajrzę tu jeszcze, by zobaczyć jak to się rozwija. Pozdrawiam, VOLT.
Ostatnio edytowane przez Volturia : 21.01.2011 - 11:50 |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|