Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Problemy z grą

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 24.01.2011, 18:37   #1
Chryzantem Złocisty
Guest

Domyślnie Odp: The Sims 3 Po Zmroku - wszechproblemy z grą

wiesz że mi się czasami pokazuje błąd zapisu 16?
nie wiem od czego to.ale potem mogę normalnie zapisać,więc się tym nie przejmuję.
ciekawi mnie tylko,dlaczego mi się pojawia skoro wcześniej go nigdy nie miałam
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 24.01.2011, 19:04   #2
Natix

Reputacja: 10

@Up : mi się pokazuje w każdym dodatku.
Ale ja mam problem, może nie czysto techniczny, ale problem.
Chcę iść z drinkiem do jacuzzi, więc zamawiam (pomijając fakt, że czasem czekam ze 4 godziny) i klikam na jacuzzi, żeby poszedł tam pić. No i sim pije przy barze mimo, że kliknęłam, żeby pił w jacuzzi.
I tak jest za każdym razem! Denerwuje mnie to okropnie. Czy ktoś wie, jak to 'naprawić'?
A i jak ktoś wie, jak można wyszkolić barmanów, bo normalnie 10 butelek potłuczą wszystko zanim jakiś drink porządnie zrobią.
Natix jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 24.01.2011, 19:04   #3
Ilona
Guest

a ja mam dwa problemy,pierwszy dotoczy dźwięku z głośników,które doszły z dodatkiem,czasami w klubach mam dźwięk,jak ze studni albo w ogóle go nie ma,a drugi dotyczy pragnienia- odwiedzenie 25 miejscówek,no i gra nie liczy ich wszystkich,na 3 zalicza 1
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.01.2011, 14:40   #4
Natix

Reputacja: 10

Cytat:
Napisał ilona Zobacz post
a ja mam dwa problemy,pierwszy dotoczy dźwięku z głośników,które doszły z dodatkiem,czasami w klubach mam dźwięk,jak ze studni albo w ogóle go nie ma,a drugi dotyczy pragnienia- odwiedzenie 25 miejscówek,no i gra nie liczy ich wszystkich,na 3 zalicza 1
Co do dźwięku : jesteś pewna, że w klubie nikt w tym czasie nie muzykuje? Wtedy w ogóle nie ma dźwięku. A co do dźwięku jak ze studni : masz może coś ustawione? Ja mam na kompie Menadżer Realtek i on jak jest ustawiony na studnia to robi taki dźwięk, czasami nawet w grze.
Z miejscówkami mam tak samo :/
Poszłam przez 3 kolejne dni : Do Banzai, Przybytku Walusia i Miejsca Prosperity i zaliczyło mi 1 miejsce... Nie wiem jak to naprawić, jak ktoś wie, to dołączam się do prośby ilony.

Mój problem z jacuzzi zmienił się : sim włazi z drinkiem do jacuzzi i stawia go na boku i siedzi, pluska się i przez 4 godziny nawet drinka nie tknął ( a raczej nie tknęła, bo to dziewczyna). Nie ma też z nim żadnej interakcji.
A drugi problem jest z pizzą. W tym dodatku dotąd nie zamawiałam pizzy, jednak gdy Simka zwołała imprezę (wcześniej usunęły się jej umiejętności, więc nie umiała gotować) i chciała zamówić pizze. No i dzwonię po usługi - pizza.
A simka grała sobie na keybordzie i nagle chciała odebrać pizze - wyskoczyła jej taka interakcja. Problem w tym, że ani pizzy, ani dostawcy nie było ani przed drzwiami, ani na dole, przy windzie. I wyskoczył dymek - za pracę należy się 30$. A interakcja sama się skasowała.
Drugi i trzeci raz sytuacja się powtórzyła.
Pomocy!
Dodam, że mam najnowszą aktualizację.
Z góry dzięki
Natix jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania