|
|
#11 |
|
Reputacja: 10
|
Słuchajcie ludzie, ale czad. Napisałam temat na mts, czy jest taka opcja, żeby stworzyć świat razem z ludźmi, żeby się od razu zamieszkane domy instalowały z miastem. Tak jak to jest w przypadku Riverview i Barnacle Bay. Okazuje się, że jest taka możliwość, ktoś podał linka do poradnika jak to zrobić. Zastosowałam się do wskazówek i stworzyłam maleńki świat, o nazwie La Isla Bonita. Poniżej parę fotek. W świecie są już 4 parki, młode małżeństwa. W zasadzie to 3 małżeństwa i jedna parka, w której facet jest niechętny do związków, więc oni tylko ze sobą chodzą (no i mieszkają razem). Jest tam moja pierwsza parka, jaką stworzyłam po zakupie podstawki The Sims 3, Alicja i Marek Kwiatek. Pozostałe 3, to Lara i Kurtis Croft, Anna i Robert Nowak oraz Greg House i Lisa Cuddy. To właśnie Greg jest niechętny do związków, więc oni się raczej nie hajtną.
Oto ten świat, malutki, ale najważniejsze budynki są. ![]() Pierwsze, co przykuło moją uwagę, to strajk... Zastanawiam się dlaczego oni strajkują... Przecież to fajna wyspa ![]() ![]() Tutaj Lara dumnie wymachuje transparentem. Strajkują przeciwko... zaręczynom ?! ![]() W mieście (wiosce, nie bójmy się tych słów ) długo nie posiedzę, bo to jednak nudna wiocha, ale ja jestem dociekliwa, chciałam koniecznie sprawdzić, czy da się zrobić takie miasto. Dało się. A wkrótce kolejny odcinek tasiemca (forumo-noweli) pod tytułem "Saga Rodziny Bardów". |
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|