|
|
#11 |
|
Reputacja: 10
|
Ciekawe macie historie. Moje są zwyczajne, bo to nawet nie historie, po prostu cykl fotek o rodzinach, którymi w danym momencie gram.
A oto mały Maddox, brzydki jak noc, może coś ładniejszego z niego wyrośnie, ale śmiem wątpić. ![]() ![]() Dzieciakowi z sąsiedztwa coś złego stało się z fryzurą, byłam z moimi ludźmi na siłowni. Musiałam małą poprawiać w CAS, NRaasem. Przed... ![]() Po... powiedziałabym, że zmiana na lepsze ![]() ![]() Tutaj Angie i Brad ćwiczą a w tle, w basenie widać pływającą Shiloh. ![]() Angie na ławeczce ![]() Pojechali na siłownię z Maddoxem, wzięłam mu zabawkę, żeby się nie nudził. Był tam jeszcze jakiś dzieciak (chyba brat tej dziewczynki z problemową fryzurą), więc mu też dałam zabawkę, strasznie się malec nudził ![]() ![]() Tego samego dnia, Shiloh została nastolatką... ładna jest. Moim zdaniem jest lekko podobna do matki, ale to moja subiektywna ocena. ![]() Następnego dnia, poszła na randkę i poderwała chłopaka... Zdolna jest... ![]() ![]() ![]() A tak na marginesie, są jeszcze jakieś darmowe strony do wysyłania zdjęć? Bo ostatnio muszę po kilka razy wysyłać na to imageshack i mam tego dosyć... Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 13.02.2011 - 13:25 |
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|