![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ciąg dalszy nastąpił. Nie chcę się pogubić w tych zdjęciach, więc wysyłam resztę. Piszcie coś ludzie, bo nie chcę być jedyną aktywną
![]() Danny nie daje mamusi spać po nocach... Molly poznaje uroki macierzyństwa. ![]() Dzień jak co dzień, idziemy do szkoły. Molly dzień wcześniej urodziła, ale wkrótce koniec roku, więc nie może zostać w domu. ![]() Prababcia Anastazja, zajmuje się maluchem. ![]() W domu napięta sytuacja poskutkowała nagłą chęcią do oderwania się od rzeczywistości. Ten miły zakątek, jest jednym z nielicznych, jeśli nie jedynym, siedliskiem zieleni w Bridgeport. ![]() Po południu wpadł Lil. Czułe powitanie z Molly, mogłoby oznaczać jakiś pozytywny przełom... ![]() ...ale na widok Molly niosącej dziecko, Lil stwierdził, że "w domu ma coś do roboty" i wyszedł. ![]() Molly stara się godzić obowiązki uczennicy i matki. Pomoc rodziny, zwłaszcza babci, jest nieoceniona. ![]() Anastazja i Jason przeszli na zasłużoną emeryturę. Smutne, ale co zrobić... ![]() Wspólna gra w piłkarzyki. ![]() Molly bawi się dzieckiem. ![]() Domowa kapela w akcji. ![]() Mały offtop, zwróćcie uwagę na wygląd dziecka, ma inną skórkę, niż do tej pory, poprzednia miała twarz namalowaną w złym miejscu. W rezultacie dziecko piło mleko brodą, a nie ustami. Na szczęście wiele skórek jest podzielonych na kilka plików. Podmieniłam więc skórkę dziecięcą na inną. |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|