![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
No to czas na kolejny odcinek foto-noweli pod tytułem "Saga Bardów". W następnym odcinku postaram się wstawić screeny z drzewa genealogicznego. Ja sama się już w tym drzewie gubię, i dobrze, to było w planie
![]() Danny podczas zabawy klockami. ![]() Miłość Molly i Lil'a kwitnie. Danny wkrótce będzie miał siostrzyczkę. ![]() Jednak z powodu "pełnej chaty" (8 osób), Molly nie mogła zajść w ciążę. Podjęłam więc trudną decyzję i kazałam im się wynieść. Nie wiem o co chodziło z Lil'em, ale on nie ma żadnej innej rodziny. Chyba był adoptowany, bo chociaż mieszkał z dwojgiem dorosłych, to nie byli to jego rodzice. Przeniosłam ich "do bloków", a Lil'owi, Molly i Danny'iemu dałam stary dom Lil'a. Teraz wreszcie Molly mogła zajść w ciążę... ![]() A teraz odwiedzimy Państwo Choo. Matika za wcześnie się zestarzała. Tak to jest, jak się sztucznie odmładza Simów. Zawsze jak odmładzałam jej rodziców, odmładzałam też ją, Feng'a, Ernesta i Mię. Widać raz zapomniałam odmłodzić Matikę... ![]() Przyśpieszyłam starość Feng'a, żeby starzeli się równomiernie. ![]() A oto Sayuri, córka Matiki, siostra Jin'a. Specjalna informacja dla fanów Jin'a, w następnym odcinku to jego odwiedzimy! ![]() Sayuri lubi grę na instrumentach, tutaj gra na fortepianie. ![]() A oto Antony Bloom, facet, którego tworzyłam dla Sayuri, bo po mieście biegały same maszkarony. Co ładniejsi faceci byli już zajęci. Antony jest "maxisowy" wzięłam go biblioteki simów w CAS. ![]() Antoniemu spodobała się Sayuri. Praktycznie od początku, jak go wprowadziłam, zaczęli sobie "plusować". Nie musiałam ich szczególnie mocno namawiać. ![]() Jak więc można się było spodziewać, Sayuri przyjęła oświadczyny i wyszła za mąż. ![]() ![]() ![]() Chciałam jeszcze nadmienić, że to chyba nie była moja wina, że Matika się zestarzała. Tak samo zrobiło mi się u Elvisa i Lany, Lana też się zestarzała. No ale tego to już nie mogłam znieść i ją podmieniłam. Dzięki NRaasowi mogłam z niej zrobić matkę dzieci poprzedniczki. Nic więc nie straciłam, a to było kompletnie bez sensu, żeby Elvis miał żonę staruszkę przez prawie cały swój wiek dorosłego! Dla niewtajemniczonych, Ernest i Mia mają dwoje dzieci, Elvisa, męża Lany, i Molly, znaną z najnowszych fotek. Muszę trzymać rękę na pulsie z tym wiekiem moich ludzi. Możliwe, że tak mi się stało, dlatego że przenosiłam klan do nowej wersji Bridgeport. EDIT: Jin i Lilly mają trójkę dzieci, druga ciąża była bliźniacza, urodziły się dwie dziewczynki, Nina i Dina. Ich pierwsze dziecko, to chłopiec, ma na imię Marcus. Elvis i Lana mają dwójkę, chłopca Aleksandra i dziewczynkę Martynę. Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 26.02.2011 - 22:46 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|