Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 3: Zdjęcia z gry

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 26.02.2011, 22:43   #11
anie_1981

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

No to czas na kolejny odcinek foto-noweli pod tytułem "Saga Bardów". W następnym odcinku postaram się wstawić screeny z drzewa genealogicznego. Ja sama się już w tym drzewie gubię, i dobrze, to było w planie Zawsze marzyłam o zaawansowanym drzewie w Simsach, ale w dwójce nie zdołałam dojść dalej niż do trzeciego pokolenia, że o jedynce nie wspomnę. W jedynce nie odchowałam do dorosłości nawet jednego dziecka. To było zbyt... nudne i żmudne.

Danny podczas zabawy klockami.

Miłość Molly i Lil'a kwitnie. Danny wkrótce będzie miał siostrzyczkę.

Jednak z powodu "pełnej chaty" (8 osób), Molly nie mogła zajść w ciążę. Podjęłam więc trudną decyzję i kazałam im się wynieść. Nie wiem o co chodziło z Lil'em, ale on nie ma żadnej innej rodziny. Chyba był adoptowany, bo chociaż mieszkał z dwojgiem dorosłych, to nie byli to jego rodzice. Przeniosłam ich "do bloków", a Lil'owi, Molly i Danny'iemu dałam stary dom Lil'a. Teraz wreszcie Molly mogła zajść w ciążę...

A teraz odwiedzimy Państwo Choo. Matika za wcześnie się zestarzała. Tak to jest, jak się sztucznie odmładza Simów. Zawsze jak odmładzałam jej rodziców, odmładzałam też ją, Feng'a, Ernesta i Mię. Widać raz zapomniałam odmłodzić Matikę...

Przyśpieszyłam starość Feng'a, żeby starzeli się równomiernie.

A oto Sayuri, córka Matiki, siostra Jin'a. Specjalna informacja dla fanów Jin'a, w następnym odcinku to jego odwiedzimy!

Sayuri lubi grę na instrumentach, tutaj gra na fortepianie.

A oto Antony Bloom, facet, którego tworzyłam dla Sayuri, bo po mieście biegały same maszkarony. Co ładniejsi faceci byli już zajęci. Antony jest "maxisowy" wzięłam go biblioteki simów w CAS.

Antoniemu spodobała się Sayuri. Praktycznie od początku, jak go wprowadziłam, zaczęli sobie "plusować". Nie musiałam ich szczególnie mocno namawiać.

Jak więc można się było spodziewać, Sayuri przyjęła oświadczyny i wyszła za mąż.

Chciałam jeszcze nadmienić, że to chyba nie była moja wina, że Matika się zestarzała. Tak samo zrobiło mi się u Elvisa i Lany, Lana też się zestarzała. No ale tego to już nie mogłam znieść i ją podmieniłam. Dzięki NRaasowi mogłam z niej zrobić matkę dzieci poprzedniczki. Nic więc nie straciłam, a to było kompletnie bez sensu, żeby Elvis miał żonę staruszkę przez prawie cały swój wiek dorosłego! Dla niewtajemniczonych, Ernest i Mia mają dwoje dzieci, Elvisa, męża Lany, i Molly, znaną z najnowszych fotek. Muszę trzymać rękę na pulsie z tym wiekiem moich ludzi. Możliwe, że tak mi się stało, dlatego że przenosiłam klan do nowej wersji Bridgeport.

EDIT:

Jin i Lilly mają trójkę dzieci, druga ciąża była bliźniacza, urodziły się dwie dziewczynki, Nina i Dina. Ich pierwsze dziecko, to chłopiec, ma na imię Marcus. Elvis i Lana mają dwójkę, chłopca Aleksandra i dziewczynkę Martynę.

Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 26.02.2011 - 22:46
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania