|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Grałam na maxisowych rodzinkach bardzo dużo, ale przedstawie tylko najlepsze akcje:
WERONA Renata Kapulet zaszła w nieplanowaną ciążę. Urodziła córkę o imieniu Ingrid. W między czasie obcieła włosy, zdjęła okulary i zmieniła makijaż, przez co stała sie bardzo atrakcyjna. Wkrótce poznała tajemnicę eliksiru odmładzającego i szybko stała się od niego uzależniona. Mąż (bodajże Pankracyk) juz dawno umarł, a córka doczekała się wnuka. Został on ukochanym swojej wiecznie młodej prababki ;p Romeo i Julia dorosli, wzieli ślub. Julia długo nie mogła zajsc w ciąże. Gdy wreszcie sie powiodło, w Weronie wybuchła zaraza kataru. Biedna Julia zmarła wraz ze swoim nienarodzonym dzieckiem. Dzień później Romeo ożenił sie po raz drugi z simka stworzona przezemnie, urodziły im sie bliźniaki. Innymi tez gralam, ale narazie nie pamietam nic ciekawego. O, już sobie przypomniałam ![]() DZIWNOWO Technik zapylacz strasznie mnie denerwował, więc dostał wydzielony kawałek ogródka o wymiarach 2x2, gdzie spędził reszte swojego życia. Ozywiście Ofelię i Janka połączyła więczna miłość, bla bla. Jedyne co mnie zaciekawiło, to to, iz ich troje dzieci miało jasna karnację... Ostatnio edytowane przez firebolt : 28.02.2011 - 18:10 |
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|