![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Racja, dodatków z internetu jest niewiele. W całości to tylko sypialnia dziewczynki, a w reszcie to nieliczne obiekty. Stawiam na Maxisa i na jego rzeczy, a jak już coś ściągam, to coś podobnego do oryginału albo musi mi się bardzo podobać. Zabieram się za zdjęcia.
Edit: Dzisiaj dodaję zdjęcia. Jestem naprawdę dumny z tego domu. Jest on urządzony w starym stylu, ale widać w nim delikatne akcenty nowoczesności, jak fioletowe stoliki, czy fotele. To była moja główna koncepcja. Przełamać przeszłość delikatnymi akcentami współczesności. Miałem też zamiar dać zdjęcia ogrodu nocą, ale mi się nie chciało. Chciałem przez to podkreślić efekty świetlne i doskonałe oświetlenie ogrodu. Salon ![]() ![]() ![]() Bawialnia ![]() ![]() ![]() Gabinet do spotkań z ważnymi osobistościami ![]() Gabinet do spotkań z przyjaciółmi ![]() ![]() Sypialnia dziewczynki ![]() ![]() Salon na piętrze ![]() Łazienka ![]() Sypialnia pani domu - gwiazdy filmowej ![]() ![]() ![]() Prywatny gabinet pani domu ![]() ![]() Ogród wypoczynkowy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ogród ozdobny ![]() ![]() ![]() ![]()
indywidualnyobserwator.blogspot.com Ostatnio edytowane przez Brutus : 02.03.2011 - 10:52 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|