|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Ciekawa gromada. Nie powiem, że nie, jednakowoż ja tam jestem za antykoncepcją...
Raz zrobiłam moim ludziom piątkę dzieci... i to był hard core normalnie... Wszystko beczy i nie wiesz któremu dupsko wycierać... ![]() No a u moich ludzi jakoś się żyje. Żałoba po Anastazji minęła, Jason jeszcze żyje. Ale to już nie potrwa zbyt długo. U mnie tak jest, że mimo to, że tworzę parki równolatków, to drugie z małżonków umiera parę dni po pierwszym, a nie w ten sam dzień. Nie wiem dlaczego tak mam. Jin idzie spać. ![]() Jego żona Lilly również wybiera się do łóżka, jest już późno. Wstąpiłam do rodziny Choo, gdyż dzieciarnia im porosła i czas był najwyższy, by wybrać Marcusowi żonę. ![]() Oto Marcus, jeszcze kawaler, ale już niedługo... ![]() Znalazłam mu żonę, na imię ma Sunshine, ale zgubiłam jej wyraźniejsze zdjęcie. Jest miastowa, panieńskie nazwisko Liu. Nie miała rodziny. ![]() Bliźniaczki Choo również podrosły. Ruda to Nina, a blondyna ma na imię Dina. ![]() I szybka podmianka rodziny, teraz to rodzina Bard, Elvis i Lana. Oto ich córka nastolatka, Martyna. ![]() Brat Martyny, Aleksander jest młodym dorosłym, więc jak jego dalszego kuzyna, Marcusa, wypadało go zakuć w kajdany... to znaczy ożenić... Wybrankę jego, Bridget Franklin znalazłam w gronie miastowych. Nie miała rodziny. ![]() Tutaj widzimy Patrick'a, syna Sayuri i Antony'ego. ![]() A tutaj Molly i Lil pozwalają sobie na igraszki w jacuzzi... ![]() Jakby tego wszystkiego było mało... mam w rodzinie trzy ciężarne kobiety. Bridget, Sunshine i Sayuri... Tak, Sayuri też jest w ciąży. Przecież Patrick musi mieć siostrzyczkę. Rozpisałam sobie ich drzewo genealogiczne na kartce, bo trudno ich wszystkich spamiętać. W sumie cały Klan liczy sobie 24 członków (myślę, że nikogo nie pominęłam), w tym tylko biednej Anastazji nie ma wśród żywych... No i trzy babki są w ciąży. |
|
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|