|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
W sumie... W wywiadzie powiedziano, że te akcesoria dla zwierząt można też dostać inaczej, nie tylko w sklepie, więc myślę, że to będzie tylko taki "gadżet". A poza tym, od czego jest buydebug....
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Myślisz, że będzie to wszystko w buydebug ? :/
Bardzo bym chciała, ale wątpię w to
|
|
|
#4 |
|
|
alez ja jestem wsciekla na te edycje limitowana
po co im to? pewnie kiedys powstanie jakis mod na posiadanie sklepu zoologicznego bez edycji limitowanej... bez sensu, zeby dla kilku obiektow wydawac lepsza wersje dodatku ale watpie, zeby to wszystko znalazlo sie buydebug... bo to tez byloby bez sensu. xDale ja chyba zdecyduje sie na ta limitowana. Ostatnio edytowane przez muffindance : 21.06.2011 - 10:59 |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
|
Cytat:
. Ja też chyba kupię tą całą Limitowaną. Przecież tam jest zoologiczny z ... KASĄ ! I będzie fajnie
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Ojej, tutaj nie chodzi o sklep. Sklep pewnie będzie miał jakieś nowe okno, czy ladę, ale tutaj najważniejsza jest specjalna kasa fiskalna, to jej nie ma oryginalnie w grze i to ją (głównie) będą zawierać gadżety z edycji limitowanej. Mi chodziło o coś innego. W sklepie można kupować gadżety dla zwierząt, no np gumową kość. Facet w wywiadzie powiedział, że sklep nie jest jedyną dostępną w grze formą zdobycia takiej "kości". Więc może da się ją zdobyć z kodem buydebug, a wtedy sklep nie jest do niczego potrzebny....
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Mnie by urządzała sama kasa...
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
A nie lepiej po prostu kupić edycję kolekcjonerską, zamiast się męczyć narzekaniem na to, że nie ma kasy fiskalnej w podstawowym dodatku?
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
@Karel13
Ja kupię, ale inni nie mogą sobie pozwolic na edycje kolekcjonerską No cóż, naciągają nas ci tworcy simów
|
|
|
|
#10 |
|
|
W ogóle po gó**o robią Limitowaną jeśli tam będzie tylko kasa [lub jeszcze coś ale baardzo mało tego innego czegoś]. Nie lepiej w 'zwykłych' Zwierzakach umieścić wszystko? Bo teraz większość będzie Limitowaną kupować, a 'zwykłych' Zwierzaków prawie, że nikt nie kupi. Głupio to EA wymyśliło z ta Limito >
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 31 (0 użytkownik(ów) i 31 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|