|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam nadzieję, że nie będzie wyjadał, chociaż, co ja się przejmuję, i tak nie będę grała kotami.... Jak ja tych futrzaków nie cierpię!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ja także nie przepadam za kotami, ale bardzo mnie fascynują. na pewno na pierwszym miejscu u mnie będzie pies, ale dla kota też się w simsach znajdzie miejsce, jak juz mówiłem kot to będzie jedyne zwierze, które będzie samo wychodzić na ulice ww mojej grze, bo psa i konia nie wypuszcze z poza parceli bez sima
![]() ![]() JUZ SIE NIE MOGĘ DOCZEKAĆ !!! |
![]() |
![]() |
#4 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Jak dla mnie koty są naprawdę dopracowane i to będą moje pierwsze zwierzaki w Simsach... Potem może im konia "dorobię".
Może to głupio zabrzmi, ale ciekawi mnie jak będzie wyglądało zwierzęce bara-bara. Że gdzie popadnie, czy tylko w budach. I czy małe szczenięta/kocięta będą spały same, czy z mamą.
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Byłoby super, gdyby spały z matką, ale raczej na to nie liczę
![]() A ja zrobię na początek 2 psy 2 konie i 1 kota i mi wystarczy i oczywiście wiele tych akwariowo-klatkowych ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Też bardzo oczekuje tego dodatku, mam już tapetę na pulpicie ze zwierzakami, a jako znak w grze, mam zakupionego pluszaka jednorożca i pozytywkę z jednorożcem
![]()
![]() |
#7 |
|
![]()
A ja nie mogę doczekać się kotów
![]() Chciałabym żeby zjadały rybki będzie bardziej realnie, choć nigdy nie widziałam żeby kot zjadał rybkę z akwarium. Tylko w kreskówkach. Gdy przyprowadziłam kota do mojego królika żeby zobaczyć czy będą się razem bawić królik zaczął warczeć na kota ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
A ja się zastanawiam jak będzie z przygarnianiem bezpańskich zwierząt. Czy w ogóle będą bezpańskie zwierzaki i jak je będzie można rozpoznać. Może jak najedziemy na psa czy kota wyświetli się jego nazwa i imię i nazwisko właściciela?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Mnie się coś wydaje, że żadne bezpańskie zwierzęta nie będą błąkać się po okolicy, ale nigdy nic nie wiadomo. Trzeba czekać na jakieś newsy, bo tak to pozostają nam tylko własne domysły.
|
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
ja myślę że będą takie psy,już się nie mogę doczekać http://www.simy.pl/typo3temp/pics/fe53508ca3.jpg na tej grafice widać jak psy śpiewają z grającym na gitarze simem,fajnie to wymyślili
![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 28 (0 użytkownik(ów) i 28 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|