|
![]() |
#1 |
Reputacja: 12
|
![]()
anjanka - wielkie dzięki za info!
![]() Dodatek zapowiada się naprawdę ciekawie. Już się nie mogę doczekać ^^ Czuję, że ten dodatek może być udany, jeśli się tylko postarają. Chyba nie będę mogła sobie później wyobrazić życia Simów bez zwierzaków wałęsających się wokół ![]() Dobrze, że psy będą mogły pracować. To z szukaniem randki dla Sima też wygląda ciekawie :3 Chyba jedyny dodatek do trójki, do którego jestem tak pozytywnie nastawiona :] A, zapomniałam dodać, że bardzo fajnie, że dodadzą miasto stworzony z myślą o zwierzętach. I można jednak mieć konie - moje wątpliwości zostały rozwiane. Będę jeździć na koniach, zamiast samochodem/rowerem/taksówką ^_^ I cieszę się, że będą żółwie i węże, bo nigdy w Simsach czegoś takiego nie miałam (do jedynki nie miałam dodatków). Ostatnio edytowane przez Miyoki : 05.06.2011 - 20:33 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
To wszystko brzmi tak dobrze, że aż nieprawdopodobnie
![]() Dziwne, że tak szybko znamy już tyle szczegółów. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 11
|
![]()
tak to rzeczywiście dziwne ale, ten dodatek z pewnością kupię zapowiada się ekstra
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
I to bardzo dziwnie!Przeciez jeszcze kilka miesięccy do premiery!Ale co mi tam ^^ wazne że juz na pewno wiemy że zwierzaki będę.Ja se stworzę rudego kotka z niebieskimi oczkami ^^ którego kiedyś miałam[*] nazwę go... Kix. Ku Twojej Pamięcy ;[
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
W tej nowej okolicy wydaje się, że zaczyna się jesień (tak wiem, a ja znowu o tych porach roku), ale sami zobaczcie:
http://i.imgur.com/LU0X1.jpg http://i.imgur.com/PwGrP.jpg http://i.imgur.com/rp1eJ.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Wątpie żeby one tez wraz z pogodą były
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 12
|
![]()
Mi się wydaje, że to po prostu taki rodzaj drze czy coś.
Ale gdyby dodali pory roku (i pogodę ![]() ![]() Mam nadzieję, że zamierzają jeszcze dopracować zwierzaki, żeby było jak najmniej niedociągnięć, do których można by było się przyczepić. Bo jeśli zaczęli ujawniać trochę Zwierzaki i to oznacza, że już nie zamierzają nic robić z nimi, to trochę mnie to rozczaruje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 11
|
![]()
pogody na pewno nie dadzą ale myślę że dodatek z pogoda wyjdzie w następnym roku w czerwcu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Moim zdaniem koń z pierwszego zwiastuna wyglądał tak samo jak z drugiego. Za to koty i psy zmieniły się całkowicie i to na lepsze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Tak, psy i koty się bardzo zmieniły. W (nie)oficjalnym zwiastunie wyglądały jak z dwójki, a w nowym - całkowicie nowy wymiar
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 44 (0 użytkownik(ów) i 44 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|