|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Ja w pierwszej rodzince będę miał chyba 2 konie,bo trzy to chyba za dużo, jednego kota i dwa psy i opiekować się tymi zwierzętami będzie młode małżeństwo, simka będzie jeździła konno i trenowała skoki i tak będzie zarabiała, a sim będzie normalnie pracował
To taki mały plan. Lubię sobię mniej więcej zaplanować jak będę grał
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
hehe no to by calkiem ciekawie wygladalo taki wiezowiec przy stajdninie
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
No to wyobraź sobie wieżowiec w nowym mieście albo faceta lub kobiete
ubranego/ną w te wiejskie ubrania na imprezie w Bridgeport ![]() Ja tam zawsze planuje co będe robić chociaż dobrze wiem że zrobię inaczej ![]() PS.Anka 91 używaj opcji edytuj |
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
ja tam nie lubie za bardzo nic planowac, co bedzie to bedzie
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Zastanawiam się czy jeśli masz np 5 zwierzaków w rodzince (limit do 6) To kiedy np kotka zajdzie w ciąze to urodzi tylko jednego kociaka, czy urodzi kilka, a kiedy dorosną to będzie trzeba oddać, aby liczba zwierzaków mieściła się w limicie
|
|
|
|
#6 |
|
|
Dorośnięcie nie ma nic do rzeczy, wydaje mi się, że maluchy też będą sterowalne, czyli będą na panelu od urodzenia...
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Einarr urodzi tylko jednego.
Ja sobie już stworzyłam rodzinkę. Potem mam pewny plan przeprowadzę ja jakoś do AP. A rodzina składa się z dwóch simek i córki (adoptowanej). Pierwsz simka to Marysia, a druga Magda oraz czarnoskóra nastolatka Dusia.
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
No niestety prawdopodobnie tak będzie, szkoda
|
|
|
|
#9 |
|
|
Już zamówilam zwierzaki i nie mogę się doczekać
Prawdopodobnie będę grać tylko jedną simką, bo z dziećmi za dużo zamieszania, ale poczekamy i zobaczymy.
|
|
|
#10 |
|
|
Maluchy są na 100% sterowalne. Już w Demie, jak się kupuje kupon na klonowanie, a nim klona konia\psa\kota, to powstaje dzieciak i jest sterowalny. Ja się martwię czymś innym... W Demie grałam w Sunset Valley. Miałam za dużo zwierząt i chciałam je zmienić, więc dodałam Sima do aktywnej rodziny, a potem wyprowadziłam go razem z klaczą i jakimś psem. No i problem polegał na tym, że po jakimś czasie, sąsiad miał już źrebaka... Czyli postęp historii, będzie (być może, oby nie), dodawał losowe zwierzęta losowym sąsiadom... To takie trochę... no niby naturalne, ale ja tam wolałabym jednak mieć jakiś wpływ na to który sąsiad ma jakie zwierzęta, i czy ma jakieś w ogóle mieć.
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|