Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 20.03.2011, 18:14   #1
kaka123

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje

Cytat:
Napisał Meggie Zobacz post
Odejdę trochę od tematu ale bardzo mnie zaciekawił post powyżej. To jak ma się PZ to w Twinbrook nie ma mowy o gwiazdach, wampirach itp a w Bridgeport czy jak to tam się pisze (nie mam PZ) nie ma obiektów z Kariery?
W Twinbrook i w Bridgeport nie grałam zbyt długo. W tym pierwszym odkąd mam PZ w ogóle, ale np. w Sunest Valley trzeba poustawiać budynki, które dojdą do nowego dodatku. Nie wiem czy bez tego nie ma mowy o gwiazdach, ale jak nagle simy mają stać się sławne, skoro w okolicy żadnego celebryty nie ma?
W miastach tak małych rozmiarów nawet jak wykasuję te wszystkie salony itp. nie pomieszczę apartamentów i domów, które są i które ja sama wybuduję. Założę się, że niektórzy z was tworzą mnóstwo swoich domów, na które nie ma miejsca. Nierówność terenu jest naturalna, ale przez to też często jest problem z ustawieniem parceli.
Ja też bardzo bym chciała aby doszło więcej interakcji i przedmiotów. Ten dodatek bardzo pasuje do tego, bo nie ma fabuły, Mam nadzieje, że zrobią sporo nowości i nie byle jak.

Ostatnio edytowane przez kaka123 : 20.03.2011 - 18:18
kaka123 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 20.03.2011, 11:36   #2
Scheiße

Dobry pomysł z tym złączeniem miast, ale wg tradycji pewnie dodadzą jakieś badziewie do Pokoleń...
stare 20.03.2011, 11:45   #3
Owl Finch

Reputacja: 11

Złączenie miast to wręcz moje marzenie. To co teraz jest to jakiś żal... Lepiej było jak simy mogły sobie jeździć na przedmieścia czy na lazurową promenadę... Rozumiem, że tu jest inaczej, bo nie ma tego wczytywania jadąc na każdą parcelę publiczną, ale mogliby znaleźć jakieś rozwiązanie. Choćby tak, jak się jedzie za granicę. Po prostu się włącza ekran wczytywania, chwilę czekamy i jesteśmy w zupełnie innym otoczeniu.
Owl Finch jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 20.03.2011, 12:58   #4
anie_1981

Ja nie narzekam. Nie we wszystkich miastach muszę mieć wszystko. Np. po co mi salon piękności, skoro moje Simy tam nie jeżdżą. Z niektórych budynków w ogóle nie korzystam. Nawet w Bridgeport udało mi się znaleźć miejsce na niektóre moje budynki. Pozbyłam się knajpy "Plazmowa" czy jakoś tak, koło "portu" znalazłam miejsce na moją siłownię, pralnię i łowisko zbudowałam wyburzając jakiś kurort czy coś, na półwyspie gwiazd. Nie jestem aż tak wymagająca co do miast. Może jestem dziwna, ale ja lubię różne miasta. Obecnie mam 3 zapisy z trzech różnych miast i nie narzekam. Ciekawi mnie to czy i jakie miasto dojdzie, ale bardziej interesują mnie nowe interakcje i gadżety.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 20.03.2011, 18:57   #5
Chiyano
Guest

Cytat:
To jak ma się PZ to w Twinbrook nie ma mowy o gwiazdach, wampirach
Fajnie by było, ale u mnie w Twin ostatnio całe miasto było oblężone przez sławy i wampirki...: <

@anie, dawaj namiary na te mody, bede wdzięczna. ; 3

Ostatnio edytowane przez Chiyano : 20.03.2011 - 20:21
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.03.2011, 19:21   #6
anie_1981

Na szczęście są mody wyłączające wampirki. Ja osobiście korzystam z NRaas Story Progression i NRaas Master Controller. Pierwszy zastępuje oryginalny postęp historii i, między innymi, zabrania grze tworzenia wampirów. Drugim można zmienić wybranym Simom poziom gwiazdorstwa, można wpisać "0" i wtedy Sim nie jest wcale sławny. Można to stosować grupowo i wyłączyć gwiazdorstwo, np. wszystkim ludziom w mieście. Ja tak zrobiłam i w Bridgeport... nie mam nikogo sławnego... Bye bye Paparazzi!
stare 20.03.2011, 20:34   #7
Searle

Połączenie wszystkich miast byłoby wspaniałym rozwiązaniem, ale chyba awykonalnym. Gra strasznie by wtedy muliła. Dziś chwilę musiałam pograć w Brigdepoint, bo robiłam zdjęcia do MTU - okropnie się zacinało, bo to otoczenie, moim zdaniem, pożera dużo pamięci.

Osobiście nie chcę nowego otoczenia, gdyż zapewne chwilę w nim pogram, a i tak później powrócę do Sunset, gdzie mam (już nawet nie wiem ile pokoleniową) rodzinkę.
stare 20.03.2011, 20:35   #8
Chryzantem Złocisty
Guest

no NRaas wydaje się coraz bardziej interesujący.brak paparazzi i upierdliwych agentów jest kuszący

szkoda tylko,że już zupełnie nie mam ochoty grać w trójkę...chyba poczekam do Zwierzaków albo chociaż Pokoleń.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.03.2011, 21:46   #9
anie_1981

Ja też ostatnio straciłam zapał do grania w Simsy. No ale cóż, ja tak mam gdy ma wyjść jakiś nowy dodatek.
stare 21.03.2011, 08:35   #10
theqatrick
Guest

Serio tak szybko Wam się nudzi?
Ciekawe czy w Pokolenia dojdzie nowe miasto, bo nie sądzę.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 101 (0 użytkownik(ów) i 101 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania