|
![]() |
#1 | |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
EDIT: A tutaj gdzie rodzina ogląda film dziecko ma kamerę. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Z Wikipii czwarty dodatek do The Sims 3. Simowie będą mogli budować domki na drzewie i pojawi się kryzys wieku średniego. Premiera odbędzie się w maju 2011 roku
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Dobra, teraz ja sobie przeanalizuję trailer Pokoleń:
0:21, 0:37 - widać taki jakby tor wodny, po którym Simowie mogą zjeżdżać ![]() 0:35 - faktycznie widać wózek dziecięcy 1:02 - na lodówce jest napis "40th dad". Może wprowadzono normalny wiek? ![]() + do tego wspomniany łuk weselny, coś w rodzaju studniówki. Ciekawe kiedy EA wypowie się nt. tego dodatku, bo raczej o Zwierzakach to nic się nie wspomni.. |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
oj watpie zeby wprowadzili normalny wiek.
w 0:08, 0:10, 0:16(w tle),0:35 widac wozki, w 0:13 kamere, 0:51 krecone schody, 0:57 łuuuuk ![]() fragment z wieczorem kawalerskim jest swietny, mam nadzieje, ze simowie naprawde beda mogli tak poszalec. : D |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Właściwie, po dokałdnym obejrzeniu trailera uważam, iż ten dodatek jest całkiem fajny
![]() a to rzeczy, które mnie zaciekawiły. pomijając takie jak np. obrzucanie domu jajkiem, podkładanie czegoś i podpalanie tego pod domem itp. http://img821.imageshack.us/img821/4...3pokolenia.jpg @up - no wieku normalnego dodać, to na pewno nie dodadzą. jak coś to w następnej serii ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
no,dobra.uznajmy że to połączenie Czasu Wolnego,Rodzinnej Rozrywki i Imprezy
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
oo no właśnie ;D . ale kurczę, wózek jest. tylko nigdzie nie widziałam, żeby był używany :c
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
obawiam się,że jest tylko ozdobą.tak samo jak ta laska dla staruszka.nie sądzę,żeby simowi emeryci na co dzień chodzili o lasce
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
ciekawa jestem też tej kamery... ;d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
W zwiastunie od 0:43 oni tak fajnie pozują, fajnie by było gdyby wstawili gdzieś te pozy...
http://img860.imageshack.us/img860/7264/pokoleniaxd.png |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 14 (0 użytkownik(ów) i 14 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|