|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
kaka123, ten "kapelutek" jest ze Store, w czarnej wersji, nawet mam go w grze. I nawet nie wygląda to aż tak fajnie. Chyba, że jest tylko podobny...
Kacpersky, to pisze na wszystkich filmikach, bynajmniej na zwiastunie Kariery i Po zmroku też tak pisze. I martwię sie, że te wózki, skoro były tylko na tym takim, hmmm... "rysunkowym" to nie będą naprawdę w grze. Szkoda... |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
kaspersky chodziło mi o bardziej rozbudowaną grę pokoleniami
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Mi się ten filmik bardzo podoba. Bardziej niż ten pierwszy. To może być naprawdę dobry dodatek. Możliwe, że wprowadzi parę nowości do których ciężko mi się będzie przyzwyczaić, ale jakoś sobie poradzę. Przyłożyli się do tego trailera.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Te miasto to nie jest SV. W ujęciu ze ślubu, kiedy zakładają obrączki w tle jest wodospad, w parku jest inaczej niż w SV, i ta szkoła (gdzie jest zakończenie, w tych togach) jest wejście po schodach jak do ratusza, a w normalnym mieście są chyba takie zwykłe schodki do szkoły średniej. Chociaż w sumie... może tylko mi się wydaje
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Łeee.... a myślałam już , że coś fajnego doszło. Nie zaglądam do Store, więc nie wiedziałam.
Zgadzam się z anulqa. To raczej nie jest SV. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
mogą zrobić do gry zupełnie inne miasto. Przykładowo w zwiastunie kariery jest otoczenie łudząco przypominające Riverview, a w grze doszło Twin. Tu mi też się wydaje że tak będzie - miasto jest łudząco podobne do SV, a dadzą całkiem nowe
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Zapowiada isę ciekawię,pewnie "kupię".... Mogli by dodać więcej interakcji między Simami by wydawały się bardziej spontańcznie a nie tak sztucznie...
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
* Niestety, jak można wywnioskować z wypowiedzi Gamespot'a, nowe interakcję dla Simów dotyczą dopiero dzieci w wieku przedszkolnym, twórcy nie skoncentrowali się zbytnio na maluchach.
* Dla dzieci (w wieku szkolnym), jest dostępny nowy obiekt – skrzynia przebrań, mali simowie mogą się przebrać za fantazyjną figurę (godzilla, księżniczka i wiele więcej). Po ubraniu kostiumu, simowie także zachowują się jak ich postacie. Dziecko-Godzilla będzie przykładowo niszczyć całe miasto (zbudowane z klocków lub z piasku). * Nową postacią fantazyjną to prawdopodobnie zmyślony przyjaciel, dzieci oraz nastolatkowie będą mogli z nim rozmawiać, bawić się z nim huśtać, a nawet nawiązywać relacje! * Twórcy bardzo wysilili się wprowadzając do gry nowe interakcje dla nastolatków, oprócz rzucania w dom jajkami możemy także dzwonić do drzwi i uciekać a nawet obrzucić dom sąsiada papierem toaletowym, po wykonaniu takiego "żartu", rówieśnicy będą bardziej przekonani do naszego sima nastolatka i będzie on także bardziej popularny u przyjaciół. Nieprzyjemnie staje się dopiero wtedy, jak zbójnicy zostaną przyłapani na gorącym uczynku. * Nowy system wspomnień wprowadza do gry wiele nowych atrakcji, Podczas wieczoru kawalerskiego mogą być robione zdjęcia jak np. nasz sim zabawiał się z innymi panienkami. Żona zapamięta to sobie, i w małżeństwie może dokuczać tym swojemu małżonkowi. eedit: ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Chiyano : 05.04.2011 - 20:23 |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Dobre! Zwłaszcza zmyśleni przyjaciele i ten ostatni punkt, o żonie wypominającej coś mężowi.... Gdyby jeszcze dopracowali ciąże pozamałżeńskie... Żona ma dziecko z kochankiem i mąż się o tym dowiaduje... Albo żona dowiaduje się o tym, że ją mąż zdradza od sąsiadki np. Potem robi mężowi awanturę. Okazuje się, że on ma dziecko z tą kochanką... Słodkie!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
w podstawie jest opcja, że gdy sim C widzi jak sim B zdradza z simem D sima A, sim C może mieć opcje przy simie A, jakieś oś współczuć z powodu zdrady, i wtedy sim A dowiaduje sie o zdradzie. Przynajmniej ja raz tak miałam.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|