|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Włosy są okropne, moi Simowi faceci będą się depilować!
Owłosionych koczkodanów nie chcę mieć. Hey, a ciekawe czy będą włosy pod pachą...?Czy Wy też nie macie dźwięku na tych filmikach? Podoba mi się ten dodatek, kupię na Allegro, jak zwykle. Ale poczekam z tym kupowaniem. Teraz pewnie jest jakaś aukcja na Allegro, ale kupowanie tyle czasu przed to trochę dziwne jest. Poszukam jakieś aukcji na tydzień przed premierą. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
można zamówić na allegro juz simsy to normalne że dają juz tyle przed premierą zawsze tak jest i nawet z innymi grami
|
|
|
#3 |
|
|
@up; mozna?? podasz mi linka bo ja jakos nie widze na allegro O.O
|
|
|
#4 |
|
|
@up ja mogę dać: http://allegro.pl/sims-3-pokolenia-p...547567970.html
|
|
|
#5 |
|
|
Włosy na klacie faktycznie brzydkie, ale można będzie regulować ich gęstość, bo na którymś screenie z linka kilka stron wcześniej były lżejsze i wyglądały już lepiej, więc nie będzie może masakry, a i podejrzewam, że do twórców dojdą głosy niezadowolenia z owłosienia to może coś zmienią.
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
|
Cytat:
Ta, wlosy na klacie sa fuuuuu - juz wole to niz jakies bugi szczerze mowiac. a znajac zycie to jeszcze sie do nich przekonam. ;p
|
|
|
|
#7 |
|
|
Opiekunka do dzieci:
# To zupełnie nowa profesja. Działa na zasadzie zawodów z The Sims 3: Kariera # Codziennie otrzymujemy dzieci pod opiekę, to od nas zależy ilu na raz będziemy pilnować. # Dzieci, którymi się opiekujemy nie muszą pochodzić z jednej rodziny. Mogą być to simowie z całego miasta. Kilka nowości z trybu życia: # Emeryci mogą chodzić z pomocą laski. Do wyboru są dwa style chodu. # Simowie mogą wyjechać do szkoły z internatem. Niestety podczas pobytu na uczelni nie możemy kontrolować naszych bohaterów. # Pojawiły się zajęcia pozalekcyjne, na które nasi simowie mogą dodatkowo uczęszczać w celu zdobycia nowych umiejętności. Oto kto bedzie śpiewał w Pokoleniach # The Airborne Toxic Event – Changing # All Time Low – Time Bomb # Black Cards – Dominoes # Everyway – Circa Survive # He Is We – Happily Ever After # Parachute – Kiss me slowy # Stevie Q – Cow Bay # Stevie Q – Wonder Why Centrum Simów All time low uwielbiam ich piosenke mogłaby lecieć jak się rozpoczyna na początku zwiastun do gry
|
|
|
#8 | |
|
|
Gdy jakiś miesiąc temu zerknęłam na forum, bardziej ucieszyłam się ze Zwierzaków, a na Pokolenia ledwo zerknęłam, myślałam, że to nie będzie nic ciekawego - a dziś przeglądam temat, oglądam screeny i widzę, że to może być najlepszy dodatek
Lubię te, które wprowadzają funkcje i obiekty przydatne w codziennym życiu, tymi wszystkimi podróżami czy nocnym życiem nudzę się zwykle po paru dniach gry.Wózki, aaa, jak ja na nie czekałam! Łóżka piętrowe i te sprzęty na plac zabaw, i domki na drzewie! Super! ![]() I wspomnienia, brakowało mi ich... Podoba mi się chyba wszystko, co przeczytałam, więc nie będę wymieniać wszystkiego, bo i po co Brakuje mi dwóch rzeczy, których dodanie pasowałoby do tego dodatku, a informacji nie widzę - zmienianie kolorów pieluszek niemowlęcia (co by to był za problem, żeby wrzucić na nie teksturę?) i zlikwidowanie godziny policyjnej dla nastolatka, bo po co mu tyle możliwości, skoro o 22 ma być w domu? Ale to wszystko chyba da się załatwić modami, tylko muszę porządnie poszukać. Ale najważniejsze jest to, napisane gdzieś z 40 stron wcześniej: Cytat:
Ciekawe, czy opieka nad dziećmi będzie dotyczyła tylko niemowląt i małych dzieci, czy także tych w wieku szkolnym.Nie grałam już z 3-4 miesiące, bo wkurzało mnie pełne bugów Po Zmroku, teraz nawet nie mam w domu laptopa z grą, ale coś czuję, że go odzyskam Tyle, że pewnie nie od razu po premierze, bo mam na głowie pisanie magisterki, ale na początku lipca obrona, po niej miesiąc urlopu - a że nigdzie nie wyjeżdżam...
Ostatnio edytowane przez nmin : 04.05.2011 - 20:19 |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
Taaak, Time Bomb jest super