|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Megg - powiedz swoim o twórcach gry
![]() Malinka - nie , nie zdobędzie żadnych umiejętności , np jak będzie chodzic na balet , to nie będzie umiała tańczyc ![]() Mnie ciekawi jak rozbudują profesje z Kariery ?
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
@up - gdzieś mówili , ze rozbudują
|
|
|
#3 |
|
|
Ja tak samo miałem chociaż mam 14 lat i jestem chłopakiem ,ale powiedziałem o twórcach gry i moi rodzice się tylko zdziwili.Słyszałem że właśnie dzieci będą zdobywać umiejętności jak będą jeździć na zajęcia poza lekcyjne.Profesja opiekunki będzie rozbudowana tak że to od nas zależy ile chcemy pilnować dzieci i nie muszą być to dzieci z jednej rodziny ,ale z całego miasta.Rodzice będą do nas przyprowadzać swoje pociechy
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
tutaj jest jeszcze trochę zdjęć http://s756.photobucket.com/albums/x...creen%20Shots/
oraz parodia ślubu królewskiego http://www.youtube.com/watch?v=lPN4c...el_video_title |
|
|
|
#5 |
|
|
dosyc dawno na tym forum był temat możliwości regulowania wzrostu simów, to mogliby to dodac w pokoleniach, bo jest już grubośc, masa mięśni, rozmiar biustu to wzrost by się też przydał. Pamiętam, że w 2 był kod na regulowanie wzrostu
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Ja bym jeszcze tylko chciał, żeby dali zmarszczki, takie, które będzie można edytować przy lustrze i które będą lepiej wyglądały, niż te obecne, A najlepiej by było, gdyby właśnie była jakaś regulacja zmarszczek, ale nie będzie bo by pewnie już o tym wspomnieli
![]() Ja do wyjścia dodatku muszę stworzyć swoje miasto, chcę mieć swoje śliczne miasteczko i całkiem nową rodzinę Kentów, którą grałem już w dwójce ![]() A parodia ślubu to po prostu wymiata! Najlepsza tańcząca Elżbieta II!!! Bomba! Ostatnio edytowane przez Levkoni : 21.04.2011 - 19:23 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Taaa , Parodia niezła
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
''Księżniczka'' ma fajną fryzurę. A wykonanie bomba. ;3
|
|
|
|
#9 |
|
|
Widziałem.Fajnie zrobili
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Nie wiem ile zajmuje średniowiecze,ale mój brat za stwierdził że Simsy+dodatki z neta zajmują strasznie dużo miejsca na dyskach,więc pewnie jak już będą Pokolenia a potem Zwierzaki to na nowo wgram Simy bez WP i SzJ a z dodatkami z neta ograniczę się do blogu Ilony (Kocham to co tworzysz!!!!!) i ciuszków z Liny.
Szkoda,że zajęcia pozalekcyjne nic nie dadzą simom.Fajnie by było gdyby dziewczynki sie przebierały w strój baletnicy i robiły wystem przed rodzicami.... |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|