|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Heh...mój chłopak i brat ciągle mi powtarzają,że Simsy to gra dla dzieci a sami grają w dziecinne gry: chłopak grywa w Metina lub Moja Farma na nk,a brat gra obecnie w Symulator Farmy i Odpicuj swoją brykę.....
Przy tym Simy wydają się takie dorosłe.... Szczerze jakby był wybór Pokolenia lub Zwierzaki-co wydać pierwsze,wolałąbym Pokolenia nawet gdybym nie widziała żadnych recenzji.Poprostu zwierzaki nigdy mi się nie podobały jako dodatek i cieszę się,że Pokolenia wychodzą piewsze. Najpierw stworzę sobie cud rodzinkę,odchowam kilka pokoleń a potem w nagrodę moje simowe dzieci za uszczęśliwianie mnie dostaną zwierzątko ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
A więc "plan" EA (jeżeli był) to się nie uda raczej : s
|
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja też bardziej czekam na zwierzaki. Zgadzam się z przedmówcą. Mało informacji, więc nie ma czym zacieszać.
To, że ludzie uważają TS za dziecięcą grę jest już stereotypem. Każdy boi się przyznać i tyle. Cieniasy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
No tak.Najlepiej,jakby pokazali,(gdy już skończą oczywiście) takiego zwierzaka,jakiego byśmy mieli w tym dodatku.Oczywiście na PC.
A co do Pokoleń,przypomniało mi się jak się droczyłem z Bluszczykiem o Psota XD I tak tam połączone zwierzątka ;x (PS OT - PieS - kOT xD).A jednak jest ten zmyślony przyjaciel,który wygląda jak laleczka "Czaki" ;d Na miejscu dzieci-simów bałbym się tego pajaca.A ktoś tu pisał,że będzie lalka jakaś XD Taka barbie i,że będzie można z nią romansować potem ^ ^ ...Byłyby malutkie Barbiątka :l |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Cóż, ja bym chciała żeby dodali coś takiego, że każdej rzeczy trzeba się nauczyć. Owszem, jazda samochodem jest. No ale każdy sim od początku umie pływać, umie obsługiwać komputer i wiele innych rzeczy. Fajnie jakby oni musieli się trochę tego poduczyć, zanim będą to robić. Albo kupią nowy telewizor i teraz na początku nie orientują się z pilotem. Takie realistyczne
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
to już było obrzydliwe/niesmaczne
|
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 26
|
![]()
E, no mogliby przez przypadek włączyć jakiś straszliwy horror i uciec z krzykiem. To bardziej w stylu EA, tak mi się wydaje. Ale podoba mi się podejście Patryka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 103 (0 użytkownik(ów) i 103 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|